reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
No tak , strasznie szalała tak z godzinę i później ciszaaaaaaaaaaaaaaa, teraz jakieś pojedyncze szturchańce DOBRA ,STARAM SIĘ MYŚLEĆ POZYTYWNIE BO
ZWARIUJĘ....A gin w środe , a USG dopiero 17
gdzies czytałam ze dzidzia w brzuchu spi okolo 20 godzin wiec moze poprostu sie budzi jak Ty spisz i nie czujesz....
albo poprostu zjedz coś slodkiego połóz sie i popukaj w brzuch aby sie z Nią pobawić albo nawet poprzyciskaj lekko macice wtedy napewno sie odezwie )
moniSkaBe
Fanka BB :)
przeciez ona nie bedzie aktywna 24h.
mnie np Paweł teraz w ogole nie kopie. Albo kopnie raz na godzine, a potem cisza.
Moze Twoja niunia spi ;-)
mnie np Paweł teraz w ogole nie kopie. Albo kopnie raz na godzine, a potem cisza.
Moze Twoja niunia spi ;-)
Młoda mamuśka:)
dziewczyny pytanie z innej beczki
Czy któraś z Was od jakiegoś czasu jest na L4,a przedtem pracowała?
chodzi mi o kasę na zwolnieniu jestem od końca sierpnia, wczoraj dostałam kasę, co miesiac jest inna w zeszłym miesiącu była wyższa, teraz jest mniejsza o prawie 60zł., nie chodzi o kasę tylko o zasadę dlaczego co miesiąc jest inna,pracuję w Starostwie Pow.mam stałe miesięczne wynagrodzenie, dlaczego ZUS co miesiąc wylicz inaczej?, któraś się z tym spotkała?
U mnie jest podobna sytuacja.Kadrowa jakoś mi to tłumaczyła ale tak mało zrozumiale...Ostatnio miałam nawet sporo więcej i też nie wiem dalej dlaczego.Ważne,że kasa co miesiąc jest.
MARTI-wczoraj jak zastanawiałam się dlaczego maleństwo jest takie spokojne a dzień wcześniej szalało na maksa,mój mąż uspokoił mnie jednym zdaniem:BO SIĘ ZMĘCZYŁO
moniSkaBe
no i to jest dobra odpowiedz
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
kochana zaczelysmy 6 miesiąc 20 listopada ) czas leci leci...niektore z nas juz 27 tydzien i 7 im sie zacznie niedlugo niedawno bylsymy na 1 stronie w 5 tygodniu !! a tu juz blizej niz dalej
Mój młody kopie...wkoncu pilkarzem bedzie z tatusiem i braciszkiem ) a wczoraj wieczorem to tak mi sie wypiął jak lezałam na plecach ...z jednej strony mialam miekki brzuch a z drugiej po prawej stronie taką wielka gule ze az mnie bolało hehe chyba plecki to byly albo pupcia a potem sie dałam na dok to z boku mi brzuch podskakiwał ) ale tez ma momenty ze jest cisza
Kurcze faktycznie!! Czas leci strasznie!! Mój Franuś wczoraj też się tak wypiął. Tak jakby pleckami. Miałam po jednej stronie miękko a po drugiej tak jakby plecki...
U mnie jest podobna sytuacja.Kadrowa jakoś mi to tłumaczyła ale tak mało zrozumiale...Ostatnio miałam nawet sporo więcej i też nie wiem dalej dlaczego.Ważne,że kasa co miesiąc jest.
MARTI-wczoraj jak zastanawiałam się dlaczego maleństwo jest takie spokojne a dzień wcześniej szalało na maksa,mój mąż uspokoił mnie jednym zdaniem:BO SIĘ ZMĘCZYŁO
Mój M powiedzial mi to samo. Hehe ja też gdzieś czytałam że dziecko śpi lub czuwa przez 20 godzin. Spokojnie Marti!!!! Jeszcze da Ci popalić!! Mój Franek najczęściej w nocy szaleje albo jak siedze i pije cos ciepłego. Wtedy tak leciutko się rusza...jakby się wtulał hihi W nocy przed snem jem czasem czekolade i jak się kłade brzuch szaleje w kazdą strone!!
Dziewczyny ja podejrzewam,że nam to ostatnio przede wszystkim hipochondria dolega Coś zaboli albo strzyknie i już panika.
Dziewczyny piszecie, że ograniczacie. Tzn. co jaki czas sie kochacie? U mnie niby szyjka od poczatku ciąży taka sama, ale mam jakieś opory. Mam ochotę na przytulanki, ale nie jestem przekonana czy to naprawdę nie zaszkodzi?
reklama
Ja na początku dostałam zakaz od lekarza,potem już głupio mi było pytać..jednak od czasu do czasu pozwalałam sobie na delikatny i ostrożny seks.Jeśli nie czujesz by mogło zaszkodzić to chyba delikatnie możesz.Bez szaleństw jednak.