Glukoza powinna być badana u wszystkich kobiet ciężarnych, a czy tak jest nie wiem
Trzymam kciuki za wizytę i czekamy na relację
Hmmm je raczej wszystko, oczywiście nie bardzo ciężkostrawne rzeczy, bigosu i tym podobnych mu nie daje
Smażone czasem je, w książeczce, którą kiedyś dostał były już przepisy dla roczniaka na smażone dania, np. placuszki, także od czasu do czasu coś dostaję, natomiast bardzo uwielbia zupy, każdego rodzaju, więc zupa na obiad obowiązkowo
Słodycze czasam dostanie, kawałek ciasteczka jak mamusia zjada, lubi także budyń, gdzie cukeir jest czy kisiel, ale staram się mu dawać jak najmniej słodkiego, dziwne jest to, że nie znając co to jest lizak w sklepie wariuje na ich widok
zaczyna krzyczeć wyciągać ręce (stoją na kasie, więc kolorowe przyciąga) kupiliśmy mu to nie można było później zabrać mu tego lizaka
Uwielbia mandarynki, cytrusy, nawet cytryne i raczej wszystkie owoce i warzywa, także odpukać nie mam z nim problemów z jedzeniem, a wręcz się wszyscy zachwycają jak pięknie gryzie i połyka, od początku mu nic nie miksowałam i dobrze, bo znajomej roczny synek ssie jeszcze z cycy i nic po za tym nie chce jeść, gdy dostanie zupkę dławi się i ma odruch wymiotny, także nie wesoło mają
A jak z Twoim Sebusiem?