reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
karlajna ja probuje przepajac wodą choć maly nie umie pic z butli,ale "tryskam" mu troche na wargi i do buzki tą wodą wyraznie mu lepiej po tym.
mojemu nie pomaga a z butli faktycznie nie umie albo nie chce
Ja mam wózek pegPerego Pliko Switch 3w1 i jak dla mnie rewelacja. Dzisiaj byłam na bioderkach i wszystko ok. Następna kontrola ok. 9 mies ze zdjęciem RTG bioder. Takie nowe cóś? Ze starszą to byłam na bioderkach dwa raz po 6 tyg. i 3mies. Pani doktor mówiła mi, ze to nowe zalecenia. Aha później kontrola chodu ok. 14 mies.Witam
kamikaa Ten Twój fajowy wózio to chyba tak na zasadzie jak u nas stelaż od wózka i na to nałożony fotelik samchowdowy. Wózki 3w1 mają taką funkcję. My mamy x-landera i bardzo przydatne kiedy chce się wyskoczyć na zakupy lub w podróży. Stelaż składamy do bagażnika, gondoli nie zabieramy, pózniej montujemy fotelik na stelaż i jazda
asia2702
My byliśmy na kontroli bioderek tydzień temu, było usg, wszystko w porządku, a mimo to lekarz kazał pieluchować. Profilaktyka. Wkurzyłam się, bo ciepło jest, a mały w dwóch flanelowych pieluchach??? A jak u Was? Też każą pieluchować, gdy jest ok?
asiu, u nas też wyszło OK i lekarz powiedział, że nie trzeba pieluchować, specjalnie się 2x pytałam. Ale na wydruku mamy zalecenie: pieluchować. Sądzę, że to się tak rutynowo pisze. A lekarz to znajomy, więc krzywdy nam nie zrobi
BTW w sobotę idziemy na kontrolę.
BTW w sobotę idziemy na kontrolę.
asia2702
Witaj Anula28:-) Ja też niedawno postanowiłam dołączyć do grona marcówek na BB.
witam nowią forumowiczke
to ciekawe jak u nas, ale podejrzewam ze sama z siebie to ta polozna nieprzyjdzie, zreszta po co mi ona i tak mi nic nie pomoze
wynalazlama nowy patent na malego jak juz ma zasypiac klade mu z boku obok policzka pieluszke i wtedy szybciej mu sie umila i szybciej zasypia ciekawe jak dlugo to na niego bedzie dzialac, bo zauwazam ze co jakis czas temu mojemu dziecku sie odmienia
to ciekawe jak u nas, ale podejrzewam ze sama z siebie to ta polozna nieprzyjdzie, zreszta po co mi ona i tak mi nic nie pomoze
wynalazlama nowy patent na malego jak juz ma zasypiac klade mu z boku obok policzka pieluszke i wtedy szybciej mu sie umila i szybciej zasypia ciekawe jak dlugo to na niego bedzie dzialac, bo zauwazam ze co jakis czas temu mojemu dziecku sie odmienia
reklama
Kurcze ja to z Bartkiem bylam tylko raz na kontroli bioderek i tyle. Nikt mi wiecej nie kazal. A bylo to 2 lata temu. Z Magda bylam raz ale lekarz mowil cos o kolejnej kontroli ale ja to troche zlalam. Czy to naprawde potrzebne ? czy kolejny jakis wymysl.... ?????
Moja Magda to tez mega spokojna, ja to az mam wyrzuty sumienia ze ona sama tak lezy, lezy na lezaczku albo na macie, gada do zabawek, kwekac zaczyna jak jest glodana albo spiaca. A w dzien to spi zazwyczaj w wozku na tarasie. Wozek jej pasuje. Jej wszystko pasuje W sumie to super bo mam czas i dla Bartka.
Ja mam emmaljunge city cross, najlepiej wydana kasa jak dla mnie, wozek idealny, a mialam juz i x-landera xa i peg perego pliko switch ( mi on wogole nie podpasowal). Jak dzieciaki troche podrosna to bedzie lepiej ze przewozeniem wozka bo bedzie mozna kupic jakas taka samochodowa wycieczkowa spacerowke, dobrze ze my mamy duzy samochod bo tej emmaljungi bysmy nie spakowali do normalnego pewnie.
A tak apropo x-landerow to ja mialam tego z 2008 roku ,ale teraz te nowe modele sa naprawde ladne, gondola to sie niewiele zmieniala ale spacerowka jest fajna.
Moja Magda to tez mega spokojna, ja to az mam wyrzuty sumienia ze ona sama tak lezy, lezy na lezaczku albo na macie, gada do zabawek, kwekac zaczyna jak jest glodana albo spiaca. A w dzien to spi zazwyczaj w wozku na tarasie. Wozek jej pasuje. Jej wszystko pasuje W sumie to super bo mam czas i dla Bartka.
Ja mam emmaljunge city cross, najlepiej wydana kasa jak dla mnie, wozek idealny, a mialam juz i x-landera xa i peg perego pliko switch ( mi on wogole nie podpasowal). Jak dzieciaki troche podrosna to bedzie lepiej ze przewozeniem wozka bo bedzie mozna kupic jakas taka samochodowa wycieczkowa spacerowke, dobrze ze my mamy duzy samochod bo tej emmaljungi bysmy nie spakowali do normalnego pewnie.
A tak apropo x-landerow to ja mialam tego z 2008 roku ,ale teraz te nowe modele sa naprawde ladne, gondola to sie niewiele zmieniala ale spacerowka jest fajna.