Diagnostyka robi. Koszt 35zł +10 zł pobranie jesli gin Ci nie pobierze. jesli trzeba bedzie zrobic "a costam" to dodatkowe 10zł- ale to jak wyjda jakies bakterie. czyli max55zł. A laboratoriów diagnostyki jest kilka we wrocku- na stronie sprawdz i jedz gdzie Ci najblizej. osobiscie odradzam waigla bo tak główna siedziba i kolejki bywają. A najlepiej jechac popołudniu bo wtedy tych do upuszczenie krwi na czczo nie maKoza, a robiłaś może wymaz z pochwy na paciorkowca GBS, bo cholera nie mogę znależć żadnego laboratorium gdzie we Wrocławiu mi pobiorą i zrobią ten posiew.
A najlepiej to pojedz sobie do enel-med (w arkadach), ja tam robie badania. Tam bez abonamentu tez mozna, a koszt podejrzewam bedzie taki sam jak w diagnostyce (najlepiej zadzwonic). Połozna tam pobiera i wysyłaja do diagnostyki a pozniej sobie odbierasz wynik w enel-med. tam nie ma kolejek i babeczki sa super.
czyli widze ze nie tylko ja mam uczulenie na prasowanie Tylko troszke mnie mcgosia podłamałas bo myslalam ze z pieluchami pójdzie najłatwiej
Milkshake ja zabieram 2 pary majcioch siatkowych i włascie dzisiaaj planuje kupic ze 3 bawełnianych. To łatwe do prania wiec nie widze potrzeby brac wiecej. I własnie ostatnio sie zorientowałam ze musze zakupic majciochy bawełniane bo w szafei albo bokserki albo stringi a do tego podpaski sie za bardzo nie da wsadzic
czarnuszka ja licze ze wczesniej nie urodze i stad ta nieobdpowiedzialnosc w pakowaniu torby ;-)
Ale kosmetyki to po babmetlach dzieciowych rzecz najważniejsza Ja strasznie cierpie jesli sie 2 razy dziennie nie wykapie i nie umyje rano włosów Tym bardziej ze po porodzie to róznie bywa z krwia, mlekiem i takimi ;-)
fiołkowa a dlaczego chcesz w ukryciu podjadac? Przeciez kawałęk czekolady w razie cesarki nie zapcha zoładka a zycie moze uratowac zastrzykiem energii. Ja tam sie kryc nie mam zamiaru. Energie trzeba miec bo to kawał ciezkiej roboty do odwalenia.
Ostatnia edycja: