xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A ja zjadłam przed chwilą pół słoika przecieru pomidorowego haha ;D nie mogłam się powstrzymać..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takiego sklepowego przecieru???? czy taki domowy robiony z pomidorow w sloiczkiA ja zjadłam przed chwilą pół słoika przecieru pomidorowego haha ;D nie mogłam się powstrzymać..
takiego sklepowego przecieru???? czy taki domowy robiony z pomidorow w sloiczki
Cześć dziewczyny! kurka nie mam czasu dzisiaj czytac, o czym pisałyście, wpadłam tylko tak się przywitać.. Coś źle się czuję nie wiem, dlaczego, ale gardło mnnie boli, głowa, zgaga mnie pali.. i wgl jestem taka otępiała dzisiaj Moja mama naszej małej Amelce, kupiła fajny welurowy kombinezonik, taki wiosenny.. hehe, akurat rozmiar 68, to tak myślę, że na jakies 4-5 miesięcy.. moja mama mówi, że nawet na jesień Amelka może się zmieści w nim... Ja tam zbytnio w to nie wierze.. nigdy nie mialam kontaktu z dzidziusiem, ale nie sądzę, żeby dziecko 6cio miesieczne zmiescilo sie w r. 68.. nie wiem zobaczymy...
Dobra ja zmykam, idę się położyć może mi do jutra przejdzie...
papa
witajcie dziewczyny bardzo chętnie dopiszę się do grona marcóweczek termin z usg mam na 3, a z obliczeń miesiączkowych na 8 marca mam 26 lat i jestem z Bydgoszczy:-)