reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry :)
pogoda słoneczna ale bardzo wietrzna więc pranie już dwie pralki wiszą, pościel też się wietrzy :) teraz pora na sprzątanie kuchni i łazienek - potem obiad i pewnie wezmę się za te nieszczęsne pomidory :) pobudka dziś o 8 z minutami więc na drzemkę położę koło południa :)
miłego dzionka kochane :)

madzia jak nocka?

reklama
ramari, ja nigdy nie byłam ze strony rodzica :-( jak u nas dzieci płakały, to kazałyśmy mamie szybko, ale czule się pożegnać i wyjść. a potem brałyśmy dziecko i próbowałyśmy je zająć czymś ciekawym: akwarium z rybkami, ptaki w karmniku itp. jak dziecko starsze i bardziej rozumne, to można mu wytłumaczyć, że mama będzie po obiedzie, podwieczorku, ale nasze dzieci są w takim wieku, że tłumaczenie na nic sie nie zda.
pewnie Przemek jeszcze pamięta wakacje i mu tęskno za mamą. trzymam kciuki, żeby szybko ten stan minął.

u nas przerwa w spaniu nad ranem od 3ej do 4:30, pobudka o 8:30 czyli normalnie. jak czytam, polusia, że Twoja wstała o 8ej i o 12 pójdzie spać, to zazdroszczę. moja pójdzie po 2ej...

ramari u nas dziewczyny robia, jak ionka pisze, szybkie pozegnanie, potem od razu zaczynaja karmic rybki :), ja czasami zostaje troche na korytarzu i nadslu****e ;P, i z reguly po 2 minutkach slychac juz smiech Redana :)

kurcze, polusia, czym ty swoje dziecko tak meczysz, że ci pada tak szybko??

tak mnie refleksja naszła: heronek, ciekawe jak często rybki z przejedzenia padają? ;-) u nas była tylko jedna ryba, może ją po cichu wymieniają ;-)

Hejka.
Nocka w miarek ok tylko Bartus zemna spał bo mu sie spodobało i spalismy do 7 a potem chwile poskakał i pospalismy do 9 w nocy wypił nawet cherbatke.Dzisiaj rano zjadł kaszke iherbatke pije i je jogurty chce mu marchewke z bulewkami zrobic na słodko bo cos rzadkie kupki robi.Humorek ma jest wesoły,chyba ze jak mu swedzi to wyje wiadomo wytrzymac nie moze biedak.
Miłego dnia.

reklama
Do góry