reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja juz zmykam.Dobrej nocy Wam zycze
kochana u mnie kosztują 31 złotych więc dla mnie to promocja a poza tym pierwszy raz się skusiłam na niemam nadzieję że się sprawdzą
![]()
O to ciekawe. Myślałam że wszędzie są równe ceny. U nas cały czas kosztują dokładnie 26.99. Ja lubię dady choć ostatnio kupowałam pudło huggies super flex też w biedronce bo była promocja
ja też tak myślałam a tu lipa, nie wszędzie jednak są takie sameO to ciekawe. Myślałam że wszędzie są równe ceny. U nas cały czas kosztują dokładnie 26.99. Ja lubię dady choć ostatnio kupowałam pudło huggies super flex też w biedronce bo była promocja![]()
kobitki uciekam do łóżeczka. spokojnej nocki życzę
Ostatnia edycja:
frotka 74
Fanka BB :)
A ja nie śpię...niunia pojękuje przez sen,ciekawe czy przebudzi sie na cycusia. Śpijcie sobie spokojnie mamusie i szkraby
ooooo idę karmić
Dzień dobry
Misio do przedszkola wyprawiony.Pozegnał mnie słowami pa mój skarbie hehe Kocham go przeokropnie mocno
Milutka przebudzała sie trzy razy z płaczem, smarowałam jej dziąsełko, przystawiałam do piersi i usypiała.Ciekawe ile pośpi, bo normalnie to do 6 ,a dziś jeszcze śpi spokojnie.
Skorzystam z tego dobrodziejstwa,ze zostałyśmy same i hop wracam do wyrka
Miłego dnia
Dzień dobry
Milutka przebudzała sie trzy razy z płaczem, smarowałam jej dziąsełko, przystawiałam do piersi i usypiała.Ciekawe ile pośpi, bo normalnie to do 6 ,a dziś jeszcze śpi spokojnie.
Skorzystam z tego dobrodziejstwa,ze zostałyśmy same i hop wracam do wyrka
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witajcie my juz na nogach od 6.15 dziecie moje wczoraj poszlo spac przed 8!!
od 16 do rana zjadl tylko 80ml mleka...
ale za to teraz zjdl 140 kaszki z bananami 
chyba tkai jego urok tego jedzenia...
albo to tez przez zabki
ja tez jestem serialową maniaczką kurde mialam wczoraj ogladac szpilki na giewoncie i co usnelam po 20 ;-) ale uwielbiam usta usta
i majkę nowa ramowka na wspolnej ciekawa hahaha ;-)
chyba tkai jego urok tego jedzenia...
albo to tez przez zabki
ja tez jestem serialową maniaczką kurde mialam wczoraj ogladac szpilki na giewoncie i co usnelam po 20 ;-) ale uwielbiam usta usta
Dzień dobry dziewczynki,
pogoda u nas dzis troszkę lepsza ale nadal zimno bo tylko 10 stopni. nocka minęła nam jak codziennie spokojnie, mała wstała o 6:30 zjadła a teraz szykujemy się do szkoły. mamy na 8 więc muszę brać też i małą do szkoły, ale ona cała szczęśliwa bo dużo dzieci a ona aż się rwie.
miłego dnia życzę
do później
pogoda u nas dzis troszkę lepsza ale nadal zimno bo tylko 10 stopni. nocka minęła nam jak codziennie spokojnie, mała wstała o 6:30 zjadła a teraz szykujemy się do szkoły. mamy na 8 więc muszę brać też i małą do szkoły, ale ona cała szczęśliwa bo dużo dzieci a ona aż się rwie.
miłego dnia życzę
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Witajcie.
My mlodszym juz od 6 nie spimy, Sebi wstal niedawno. No ale zapowiada sie ladna pogoda wiec pewnie pojdziemy na jakis spacerek bo juz dawno nie bylismy. Jak ja uwielbiam jak budzi mnie sloncee!! kto by pomyslal ze niedlugo juz jesien. Oby do nastepnego lata.
Ja tez uwielbiam seriale i tylko czekam az zaczna puszczac w tv. Ale od poniedzialku juz pierwsza milosc, samo zycie , barwy szczescie, ogladalam wczoraj Szpilki na giewoncie i podoba mi sie ten serial bardzo, no i oczywiscie hotel 52 hehe baby sa glupie, jarają sie jakimis serialami a potem przezucaja to na rzeczywistosc i tez by tak chcialy. NO bo w wiekszosci wydarzeniach w filmach to tylko bajki są. NO ale na tym polega marketing zeby zbajerowac hehe....
MIlego dzionka mamuski, lece jakies sniadanko zrobic sebiemu.
My mlodszym juz od 6 nie spimy, Sebi wstal niedawno. No ale zapowiada sie ladna pogoda wiec pewnie pojdziemy na jakis spacerek bo juz dawno nie bylismy. Jak ja uwielbiam jak budzi mnie sloncee!! kto by pomyslal ze niedlugo juz jesien. Oby do nastepnego lata.
Ja tez uwielbiam seriale i tylko czekam az zaczna puszczac w tv. Ale od poniedzialku juz pierwsza milosc, samo zycie , barwy szczescie, ogladalam wczoraj Szpilki na giewoncie i podoba mi sie ten serial bardzo, no i oczywiscie hotel 52 hehe baby sa glupie, jarają sie jakimis serialami a potem przezucaja to na rzeczywistosc i tez by tak chcialy. NO bo w wiekszosci wydarzeniach w filmach to tylko bajki są. NO ale na tym polega marketing zeby zbajerowac hehe....
MIlego dzionka mamuski, lece jakies sniadanko zrobic sebiemu.