chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Antybakteryjna Chusta Wiązana Elastyczna A tu piszą, że ta chusta elastyczna jest do 15 kg
reklama
My odkladamy Bartkowi kase ktora jest inwestowana w fundusze, czesc w te mniej bezpieczne , czesc w bardziej, w krotszej perspektywnie czasu fundusze sa ryzykowne ale w dluzszej juz nie tak bardzo, my wybralismy produkt podobny do tej polisy posagowej ale ta nasza polisa nie jest na Bartka hehe tylko na mnie. Dla Mlodej tez cos zalozymy pewnie.
A tak wogole to jak bedziemy miec troche wiecej kasy to stwierdzilismy ze kupimy naszym dzieciom poprostu mieszkania czesciowo na kredyty i zamiast odkladac kase na te fundusze lub konto bedziemy splacac kredyt.
A tak wogole to jak bedziemy miec troche wiecej kasy to stwierdzilismy ze kupimy naszym dzieciom poprostu mieszkania czesciowo na kredyty i zamiast odkladac kase na te fundusze lub konto bedziemy splacac kredyt.
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Eh..zazdroszczę,ja to muszę myśleć czy będę miała za co ubrać małą do chrztu i nie w głowie mi inwestycje(bo i za co?)
Codziennie? W kapsułkach, czy w kropelkach?
Moja odstawieniu witaminy K w kapsułkach przestała marudzić i stała sie idealnym dzieckiem, a witamina D w kapsułkach, to na takie maleństwa ponoć może byc zbyt duża dawka, bo one 1 kropelkę dziennie powinny tej witaminki dostać, więc jak masz kapsułki, to podawaj co 2-3 dni, a małemu znikną problemy z zaparciami
Witamina K moze powodowac wzdecia i problemy z brzuszkiem?
ionka z tego co wiem to teraz wszystkie dzieci dostaja wit K w szpitalu (za zgoda matki)/ Ale niezaleznie od tego zaleca sie podawanie witK Do 3 czy 4 miesiaca. U ciebie nie zalecaja dodatkowo podawac czy tez faszeruja? ;-)moja dostała wit. K w szpitalu szczepionką, więc nawet jakbym chciała to z niej nie wyciągnę, więc raczej nie powinna miec takich skutków ubocznych?
Eh..zazdroszczę,ja to muszę myśleć czy będę miała za co ubrać małą do chrztu i nie w głowie mi inwestycje(bo i za co?)
Bo Ty mloda mamuska jeszcze jestes ;-) na wszystko przyjdzie pora
ionka
Fanka BB :)
ionka z tego co wiem to teraz wszystkie dzieci dostaja wit K w szpitalu (za zgoda matki)/ Ale niezaleznie od tego zaleca sie podawanie witK Do 3 czy 4 miesiaca. U ciebie nie zalecaja dodatkowo podawac czy tez faszeruja? ;-)
Koza- nic, żadnej suplementacji, ani wit. K ani wit. D- co mnie dziwi, bo Irlandia nie należy do najbardziej słonecznych regionów na świecie
reklama
To niech pisza ;-) Nie bardzo sobie wyobrazam takiego 2 letniego kloca nosic w chuscie która "spręzynuje" Przecie to mozna kregosłup stracic. NIby sie mota bardzo scisle ale pod takim ciezarem to nie ma siły- dzieć skakac zacznie przy kazdym kroku. Specjalistka nie jestem ale chyba bym nie liczyła na noszenie z takiej chuscie dziecka 15 kilowego... Chyba ze ta jakas kosmiczna jestchusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Antybakteryjna Chusta Wiązana Elastyczna A tu piszą, że ta chusta elastyczna jest do 15 kg