reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale tą szatką się nakrywa dziecko, a nie trzyma się dziecka na niejserioooo? no kurde dla mnie to jakby dziecko podawać na tacy :/ właśnie o takiej chustce mówiłam...
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My chrzcimy w czerwcu lub lipcu chociaz mały juz miał chrzest.Co do ulewania mój bobasek tez mocno ulewa czasem az parsknie lub sie zakrztusi pije łapczywie nałyka sie powietrza.Czytałam ze dzieci mogą ulewac do 6 miesiąca.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
ja tez daje wode przegotowaną z kranu i wlewam do dzbanka i wtedy podgrzewam mleczko w mikrofali.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mineralna tez trzeba gotowac takim maluszkommineralnej nie trzeba przegotowywac ...tak mi sie wydaje
Ja uzywam wody z kranu, jedynie filtruje w Bricie.
Ionka to to szczepienie na 8 tygodni? Teraz dopiero? My dziemy w piatek i tez sie boje
Emiosiempiec
Zaangażowana w BB
blueberry77 ta chusta jest super. ciekawa jestem ile kosztuje i gdzie można taką kupić, bo na allegro roi się od różnych chust ale cenowo nie wiem jaką wybrać - max do 100 zł.Czy trudno nauczyć się taką chustę owijać dziecko?
co do chrztu to my robimy go zuzi na początku czerwca. Miał być w maju ale okazało się, że skoro nie jesteśmy z narzeczonym małżeństwem to musimy załatwić w USC akt zupełny urodzenia małej. Nie wiem po co Kościół stwarza takie problemy z tym chrztem. Ciekawe ile zechce za takie chrzciny,podobno daje się teraz co najmniej 100 zł księdzu ...
co do chrztu to my robimy go zuzi na początku czerwca. Miał być w maju ale okazało się, że skoro nie jesteśmy z narzeczonym małżeństwem to musimy załatwić w USC akt zupełny urodzenia małej. Nie wiem po co Kościół stwarza takie problemy z tym chrztem. Ciekawe ile zechce za takie chrzciny,podobno daje się teraz co najmniej 100 zł księdzu ...
mysz1978
Fanka BB :)
dziewczyny - dajcie jzu spokoj - kazdy niech robi jak chce i tyle. Bo tak naprawde to do wszystkeigo moznaby sie przyczpeic - teraz np. do mag007 ze daje wode z glukoza i przyzwyczaja w ten sposob do slodkiego smaku, albo do madzi84 ze podgrzewa w mikrofali a to przeciez szkodliwe Nota bene ja tez czasem podgrzewam
co do gotowania wody to tez lsyszalam ze nie mozna 2 razy gotowac i tez nie wiem czemu.
Ja mam wode przefiltorwana Brita bo w Trojmiescie woda fatalna jest zreszta nawet przefiltorowana jest nienajlepsza - kamien sie odklada niemal momentalnie i w czajniku i np. na kranie
Ja poki co daje wode przegotowana (zwykla z kranu) ale jak Adas bedzie mial mniej wiecej 3 miesiace to juz podczas wyjsc spokojnie bede mu dawac mineralna - bedzie jzu cieplo wiec w temperaturze pokojowej podczas spacerow to bedzie ok - ze starszym synkiem tez tak robilam w ogole to starszy bardzo lubi pic zwykla wode i Adas tez juz teraz lubi - mam nadzieje ze mu to zostanie
Jutro ciezki dzien - rano USG glowki a potem szczepienie... W piatek USG bioderek z kolei...
kurcze - piszac zjadlam juz 8 pierogow z kapusta i grzybami - a potem Wam bede plakac na watku "powrot do formy"
co do gotowania wody to tez lsyszalam ze nie mozna 2 razy gotowac i tez nie wiem czemu.
Ja mam wode przefiltorwana Brita bo w Trojmiescie woda fatalna jest zreszta nawet przefiltorowana jest nienajlepsza - kamien sie odklada niemal momentalnie i w czajniku i np. na kranie
Ja poki co daje wode przegotowana (zwykla z kranu) ale jak Adas bedzie mial mniej wiecej 3 miesiace to juz podczas wyjsc spokojnie bede mu dawac mineralna - bedzie jzu cieplo wiec w temperaturze pokojowej podczas spacerow to bedzie ok - ze starszym synkiem tez tak robilam w ogole to starszy bardzo lubi pic zwykla wode i Adas tez juz teraz lubi - mam nadzieje ze mu to zostanie
Jutro ciezki dzien - rano USG glowki a potem szczepienie... W piatek USG bioderek z kolei...
kurcze - piszac zjadlam juz 8 pierogow z kapusta i grzybami - a potem Wam bede plakac na watku "powrot do formy"
reklama
Y
yra245
Gość
wiesz ciężko polecić nie będę chwaliła swojego bo to bez sensu, przede wszystkim patrz na oprocentowanie ale i na koszta obsługi, weźniesz wyusokie oprocentowanie ale co z tego jak koszta miesięczne ci pożrą odsetki, wiesz obecnie ejstem na macierzyńskim to nie mam pojęcia co i jak w innych bankach, jak narazie tylko o swoim cokolwiek wiem, ale radzę przede wszystkim szukać kont darmowych .