reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Dobra ja spadam , muszę się jakoś zrelaksować, przestać myśleć , bo na razie mam doła. A czytanie o tym w necie wcale mi nie pomaga :-(. A wręcz przeciwnie - wyczytuje same najgorsze rzeczy:-(. Miłego dnia.
Witajcie,
u mnie nocka nawet ok poza tym, że na pierwsza wizytę w kibelku, to mąż musiał mnie podniesc - ból pęcherza, mały wypięty, myślałam, że sikne do łóżka, ała jeszcze na samą myśl mnie boli.
Mysz u nas właśnie na szkole rodzenia położna mówiła, żeby już się zapisać do położnej środowiskowej, potem powiadomić po porodzie, bo ona powinna przyjść 6 dni po ściągnąć szwy, bo u nas się w szpitalu nie ściąga. I mówiła, że już tak niespodziewanie nie przychodzą. Ja już się wczoraj przez znajomą pielęgniarkę dowiadywałam jak to u mnie jest i mam zamiar iść sie zapisać, bo ja od 8 lat mieszkam w tej okolicy,a nie korzystam z przychodni, bo ma wykupiony pakiet gdzie indziej.
Marela jeśliby miało Cię to uspokoić, to idź na usg do innego lekarza, ale mam nadzieję, że wszystko jest dobrze.
Miłego dzionka, ja spadam z babcią do lekarza. paaaaaa
u mnie nocka nawet ok poza tym, że na pierwsza wizytę w kibelku, to mąż musiał mnie podniesc - ból pęcherza, mały wypięty, myślałam, że sikne do łóżka, ała jeszcze na samą myśl mnie boli.
Mysz u nas właśnie na szkole rodzenia położna mówiła, żeby już się zapisać do położnej środowiskowej, potem powiadomić po porodzie, bo ona powinna przyjść 6 dni po ściągnąć szwy, bo u nas się w szpitalu nie ściąga. I mówiła, że już tak niespodziewanie nie przychodzą. Ja już się wczoraj przez znajomą pielęgniarkę dowiadywałam jak to u mnie jest i mam zamiar iść sie zapisać, bo ja od 8 lat mieszkam w tej okolicy,a nie korzystam z przychodni, bo ma wykupiony pakiet gdzie indziej.
Marela jeśliby miało Cię to uspokoić, to idź na usg do innego lekarza, ale mam nadzieję, że wszystko jest dobrze.
Miłego dzionka, ja spadam z babcią do lekarza. paaaaaa
głowa do góry marela...nie ma co się martwić na zapas...i przestań o tym czytać w necie!!!Dobra ja spadam , muszę się jakoś zrelaksować, przestać myśleć , bo na razie mam doła. A czytanie o tym w necie wcale mi nie pomaga :-(. A wręcz przeciwnie - wyczytuje same najgorsze rzeczy:-(. Miłego dnia.
Agniesiak85
Fanka BB :)
Gosia ogromne gratulacje!!! Piękne dziewczynki!
A wiecie co? Będe robic zaraz te paczusie z watku kulinarnego
Jest u mnie mama M to zaraz wypróbujemy Napisze do was później co i jak:-)
A wiecie co? Będe robic zaraz te paczusie z watku kulinarnego
Jest u mnie mama M to zaraz wypróbujemy Napisze do was później co i jak:-)
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Kurde miałam dzisiaj stan płodu, i lekarz mi powiedział, że mam mało wód płodowych, a wpisał mi AFI = 138mm, więc nie wiem o co kaman, czy mało czy dużo A poza tym Witam wszytskich!
moniSkaBe
Fanka BB :)
Kurde miałam dzisiaj stan płodu, i lekarz mi powiedział, że mam mało wód płodowych, a wpisał mi AFI = 138mm, więc nie wiem o co kaman, czy mało czy dużo A poza tym Witam wszytskich!
młoda Ty jeszcze tylko 24 dni
super. :-)
spokojnie jeszcze 3 dni i będziesz donoszona
reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Wg tego suwaczka tylko 24 dni, a wg ordynatora w tym szpitalu jestem dzisiaj w 35 i 6dniu, wiec juz sama nie wiem w ktorym tc jestemmłoda Ty jeszcze tylko 24 dni
super. :-)