reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hejka;)

gosia piekne..cory....!!!!:tak:

a u mnie nie sypie nie wieje...

a ja siedze w domku bo jakos ospala sie czuje...wiec odpoczywam

Pozdrawiam was...

reklama
Dobra ja spadam , muszę się jakoś zrelaksować, przestać myśleć , bo na razie mam doła. A czytanie o tym w necie wcale mi nie pomaga :-(. A wręcz przeciwnie - wyczytuje same najgorsze rzeczy:-(. Miłego dnia.

Witajcie,
u mnie nocka nawet ok poza tym, że na pierwsza wizytę w kibelku, to mąż musiał mnie podniesc - ból pęcherza, mały wypięty, myślałam, że sikne do łóżka, ała jeszcze na samą myśl mnie boli.
Mysz u nas właśnie na szkole rodzenia położna mówiła, żeby już się zapisać do położnej środowiskowej, potem powiadomić po porodzie, bo ona powinna przyjść 6 dni po ściągnąć szwy, bo u nas się w szpitalu nie ściąga. I mówiła, że już tak niespodziewanie nie przychodzą. Ja już się wczoraj przez znajomą pielęgniarkę dowiadywałam jak to u mnie jest i mam zamiar iść sie zapisać, bo ja od 8 lat mieszkam w tej okolicy,a nie korzystam z przychodni, bo ma wykupiony pakiet gdzie indziej.
Marela jeśliby miało Cię to uspokoić, to idź na usg do innego lekarza, ale mam nadzieję, że wszystko jest dobrze.
Miłego dzionka, ja spadam z babcią do lekarza. paaaaaa

Dobra ja spadam , muszę się jakoś zrelaksować, przestać myśleć , bo na razie mam doła. A czytanie o tym w necie wcale mi nie pomaga :-(. A wręcz przeciwnie - wyczytuje same najgorsze rzeczy:-(. Miłego dnia.
głowa do góry marela...nie ma co się martwić na zapas...i przestań o tym czytać w necie!!!

Gosia ogromne gratulacje!!!:-D Piękne dziewczynki!
A wiecie co?:-p Będe robic zaraz te paczusie z watku kulinarnego:cool2::-D
Jest u mnie mama M to zaraz wypróbujemy:tak: Napisze do was później co i jak:-)

Kurde miałam dzisiaj stan płodu, i lekarz mi powiedział, że mam mało wód płodowych, a wpisał mi AFI = 138mm, więc nie wiem o co kaman, czy mało czy dużo :szok::szok: A poza tym Witam wszytskich!

reklama
Do góry