moniSkaBe
Fanka BB :)
no to Nasz jest wiekszy o 350 gram :-)Nasza mała w 30tyg i 5 dniu ważyła 1750 ( średnia z 5 różnych metod pomiarów)
Jest o 5 dni większa względem OM ale to niewielka różnica
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to Nasz jest wiekszy o 350 gram :-)Nasza mała w 30tyg i 5 dniu ważyła 1750 ( średnia z 5 różnych metod pomiarów)
Jest o 5 dni większa względem OM ale to niewielka różnica
Oooo u mnie również fasolka
Ja wlasnie sie zbieram na wizyte...
dziewczyny czy wam zawsze robia badania ??? bo na przyklad skad wiece ze szyjka ok czy nie ok??? czy wasi lekarze zawsze tam zagladaja???
Tutaj nikt nic nie robi po za pomiarami brzucha i tetna serduszka maluszka. Taka badawcza wizyta jest chyba pod sam koniec, jesli wogole jest.
:-) ja ostatnio tez mialam taka ochote ze szok...no i zjadłam, oczywiscie tylko potem 3 dni odchorowywałam
dziewczyny czy wam zawsze robia badania ??? bo na przyklad skad wiece ze szyjka ok czy nie ok??? czy wasi lekarze zawsze tam zagladaja???
Tutaj nikt nic nie robi po za pomiarami brzucha i tetna serduszka maluszka. Taka badawcza wizyta jest chyba pod sam koniec, jesli wogole jest.
Oooo u mnie również fasolka
Dzisiaj czeka nas wizyta USG w końcu!! Nie mogę się doczekać i mam wielką nadzieję, że nic Natalce nie wyrosło
Pogoda okropna!! Tyle śniegu to u nas jeszcze nie było tej zimy.
Po za tym widzę nowe wiadomości z porodówki!! W końcu za chwilę zacznie się luty i powoli marcówki zaczną się rozpakowywać