reklama
Czarnuszka głowa do góry .
U mnie rodzina ze strony faceta jest okropna , za to On -ideał. W razie czego to może w Twojej okolicy są jakies forumowiczki, z którymi zawsze mogłabyś się czy to spotkac czy razem byście Dzieciaczków pilnowały. A co do faceta to ja pierwsze co bym zrobiła w takiej sytuacji to wyrzuciła z domu i sąd-> alimenty. Łatwo mi mówić , no ale nie warto się stresować przez kogoś kogo Wy z tego co piszesz za wiele nie obchodzicie.
Trzymaj się .
Co do szpitala to ja też rozważam taką opcję. U mnie w domu głównie siostra młodsza zachowuję się strasznie nieodpowiedzialnie , jest nawet w stanie machnąć mi ręką w brzuch bo ona nie chce w naszym domu "bachora dziwki" . ale za pare dni wyjeżdża i będzie spokój...
U mnie rodzina ze strony faceta jest okropna , za to On -ideał. W razie czego to może w Twojej okolicy są jakies forumowiczki, z którymi zawsze mogłabyś się czy to spotkac czy razem byście Dzieciaczków pilnowały. A co do faceta to ja pierwsze co bym zrobiła w takiej sytuacji to wyrzuciła z domu i sąd-> alimenty. Łatwo mi mówić , no ale nie warto się stresować przez kogoś kogo Wy z tego co piszesz za wiele nie obchodzicie.
Trzymaj się .
Co do szpitala to ja też rozważam taką opcję. U mnie w domu głównie siostra młodsza zachowuję się strasznie nieodpowiedzialnie , jest nawet w stanie machnąć mi ręką w brzuch bo ona nie chce w naszym domu "bachora dziwki" . ale za pare dni wyjeżdża i będzie spokój...
moniSkaBe
Fanka BB :)
a siostra ile ma lat?Czarnuszka głowa do góry .
Trzymaj się .
Eeee porodu? że chyba dziecka bo poród to raczej nic fajnego ;-)zgadza się jesteśmy na tym samym etapie a ja od wczoraj mam syndrom wicia gniazda chodzę i sprzątam za tydzień pewnie się spakuje do szpitala:-)
nie mogę się doczekać porodu
mag007 Odrosna za 3 lata Wiesz teraz to ma taki mikro ogrodek przy mieszkaniu (cos jak w szeregówkach tylko mniejsze) i zanim mialam urzadzone mieszkanie to ogrodek juz byl Tylko ze na takim metrazu to ciezko- teraz na wiosne to polega na tym ze jedne chabazie wysadzam i rozdaje sasiadom zeby moc zasadzic inne heh No i wlasnie chcemy kupic działke pod dom i tu sie zaczyna problem... sama pewnie wiesz jakie sa ceny w okolicy wrocławia a ja powiedziałam ze ponizej 3000m nie zejde bo chce ogród. Tylko nie wiem kto to sfinansuje Nawet jesli teraz na to nie bedzie czasu to se na starosc bede grzebac w ziemi. No i zawsze jest gdzie męża zakopac jak bedzie niegrzeczny ;-)
mariola_ taką siostre to proponuje zwiazac i raz dziennie karmic
moniSkaBe
Fanka BB :)
no jak ja bym cos takiego uslyszala od siostry to biada jej.
Nie patrzylabym ile ma lat, tylko dostala by albo w twarz albo w dupe
Nie patrzylabym ile ma lat, tylko dostala by albo w twarz albo w dupe
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No kochane, dziękuje na pewno zda następnym razem Ja sie musze zapisac jak najszybciej na prawko
Czarnuszka głowa do góry .
Trzymaj się .
Rany, co za siostra
reklama
jeju jak sobie przypomne ten stresior sto lat temu hehe Nie wiem czy bym teraz sie zebrała. Ale masz racje, im szybciej tym lepiej- prawko zawsze sie przyda. Choc ostatnio ktos mnie uswiadomil ile to teraz kosztuje to mi oczy wylazły.No kochane, dziękuje na pewno zda następnym razem Ja sie musze zapisac jak najszybciej na prawko
Ja bym chciała w lecie kat A zrobic bo małż w zeszłym roku zdawał i zaraził mnie motorem. No ale na to czas trzeba miec a z dzidziorem to roznie moze byc...