reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ale naskrobałyście:szok::szok: hehe.
Witam się i ja :-)
Wczoraj troszeczkę się wystraszyłam, miałam 3 skurcze w ciągu godziny, strasznie bolał mnie brzuszek na dole, lędźwia i kręgosłup.. Powiem Wam, że siedziałam już na torbie... Położyłam się do łóżka, poleżałam trochę, pozmieniałam pozycje, ale nic nie pomogło:confused::confused: ok 1 w nocy jakoś usnęłam... W nocy obudziłam się tylko 2 razy na siusiu, podbrzusze i lędźwia pobolewają mnie cały czas:wściekła/y::wściekła/y:Amelka bardzo ruchliwa, wierci się cały czas...:-p

No, na 14.30 mam wizytę i zobaczymy, czy mój lekarz nadal tam pracuje, czy tylko plotkę usłyszałam...:confused::confused:

reklama
no i sie zesrało..
wlasnie dostalam telefon. Wczoraj samochod, ktory wiozl nasz wozek ulegl wypadkowi i wozek sie poobijal.
Pan , ktory dzwonil pytal czy chcemy pomaranczowy czy zwrot kasy, bo akurat blekitne sie juz skonczyly :wściekła/y::wściekła/y:

no .. a Karol nie chce pomaranczowego..
a dodatkowo juz na zadnej aukcji nie ma innego niz pomaranczowy.. i klops.. nie wiem co teraz zrobic.. :wściekła/y::dry:

Qrcze wczoraj mieliśmy mieć decyzje bankową w sprawie dostatnia kredytu i oczywiście się przedłużyło do końca tygodnia....:errr: i znowu czekanie...
Dziewczynki,które leżą :-) jak radzicie sobie z bólem bioder bo ja już nie mogę wytrzymać na bokach ehhh Nie mogę znaleźć sobie wygodnej pozycji :szok:

ja leze tak na pol boku, niecalkiem na biodrze i dodatkowo podkladam sobie jaska pod sam brzuszek. Jak juz naprawde nie wyrabiam to poleze na polsiedziaco podparta poduszkami. No ale trzeba sie przyzwyczaic.

MISSISS KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)) CZEGO SOBIE ZYCZYSZ ZEBE SIE SPELNILO :))

tort.gif

CAROLIN sorry ukradlam ci torta :)

no i sie zesrało..
wlasnie dostalam telefon. Wczoraj samochod, ktory wiozl nasz wozek ulegl wypadkowi i wozek sie poobijal.
Pan , ktory dzwonil pytal czy chcemy pomaranczowy czy zwrot kasy, bo akurat blekitne sie juz skonczyly :wściekła/y::wściekła/y:

no .. a Karol nie chce pomaranczowego..
a dodatkowo juz na zadnej aukcji nie ma innego niz pomaranczowy.. i klops.. nie wiem co teraz zrobic.. :wściekła/y::dry:
Qrcze to się nazywa pech:szok: Ale z drugiej strony pomarańczowy będzie pasował dla chłopca i dziewczynki więc może przyda się do następnej dzidzi;-)
Ja mam czerwony i jak nie zniszczę a drugie dziecię będzie to synek to też będzie ok:tak: a tak wogóle to wyprawkę mam uniwersalną bo mój M twierdzi,że drugo będzie chłopiec i musimy kupić tak żeby pasowało:cool: Tylko jestem ciekawa skąd on wie,że drugi będzie chłopiec...bo to nigdy nic nie wiadomo:tak:
Chociaż tez mam parę różowych ubranek dla dziewuszki nie mogłam się powstrzymać od kupienia maleńkiej sukieneczki he,he

reklama
Witam Kobietki!
Ależ wy skrobiecie aż ciężko was nadrobić :-) Ja właśnie po śniadanku jestem i zaraz sie biore za sprzątanie bo dzisiaj ksiądz po kolędzie ma u nas chodzić.

mloda_mamusia1 ja też wczoraj miałam stracha już myślałam że godzina zero się zaczęła bo taki twardy brzuch mialam i bolal mocno no i w szyjce cos mnie szczypało. Kurcze a ja jeszcze musze kupić najpotrzebniejsze rzeczy dla siebie do szpitala bo oczywiscie to zostawiliśmy na koniec. No ale w weekend Bartek będzie to wybiore sie z nim na zakupy bo sama to sie boe chodzic juz dwa razy zaliczyłam glege więc wole nie ryzykować.

MISSISS Wszystkiego naj naj naj lepszego!!! Spełnienia wszystkich marzeń, uśmiechu na buzi no i przede wszystkim żeby w brzusiu Twoim jak najszybciej zamieszkała Dzidzia.

Do góry