Tabasia
Podwojna marcowka :)
Rany, nadrobilam, 30 stron 
MABORKA swieczki mi w oczach staly czytajac Twoje posty!!! :-(
Wierze, ze jestes silna kobieta i wraz z Mezem dacie rade, a czas uleczy rany!
Ciesze sie, ze Szymonek dzielnie sobie radzi i jego stan sie poprawia
A co to znaczy, ze jest obciazony? Jakie moga byc powiklania?
To co przeszlas w ciazy i szpitalu musialo byc koszmarnym przezyciem. Nie umiem sobie wyobrazic jak sie teraz czujesz i nie dziwie sie, ze robisz wszystko, zeby nie myslec... Ale nie przemeczaj sie prosze!!! Zbieraj sily dla swojego Synka
Bedzie dobrze, bo musi byc!
Przytulam mocno

Gole sie tam na dole ta wyrywajaca (pachy i nogi tez), ale okolice bikini, no moze troszke wiecej. Reszte albo maszyka, albo ta druga nakladka.
I z tymi ruchami dzidziolka tez pisalam. Boli czasem porzadnie, ale co tam, najwazniejsze, ze sie rusza
A rusza sie prawie nonstop 

Czarnuszka dobrze, ze lepiej z szyja
Witam nowe mamuski :-)
A ja w pracy dzis bylam, jutro dzwonie, ze jestem chora i niech mnie pocaluja
Supervisorka znowu do mnie dymila, przywalila sie, ze za dlugo o 10min. bylam na przerwie, to jej powiedzialam, ze siedzialam w kiblu
Niech spada lesba jedna
Mam nadzieje, ze tam nie wroce po porodzie. Mialam sie jej jeszcze zlosliwie zapytac co z moim szkoleniem na inspektora, bo mi w styczniu obiecali, ale nie chce mi sie nawet do niej geby otwierac 
Okazalo sie, ze mam 4 dni urlopu z zeszlego roku, wiec jeszcze 2 tyg. i wooooolne :-)
Nie ide do pracy, biore dzien wolnego, niech mnie cmokna
Zreszta gardlo mnie boli :-( Pije herbatke z miodem, cytryna, sokiem malinowym, mleko z miodem i nic...
Zagladne jeszcze pozniej ;-)

MABORKA swieczki mi w oczach staly czytajac Twoje posty!!! :-(
Wierze, ze jestes silna kobieta i wraz z Mezem dacie rade, a czas uleczy rany!
Ciesze sie, ze Szymonek dzielnie sobie radzi i jego stan sie poprawia

A co to znaczy, ze jest obciazony? Jakie moga byc powiklania?
To co przeszlas w ciazy i szpitalu musialo byc koszmarnym przezyciem. Nie umiem sobie wyobrazic jak sie teraz czujesz i nie dziwie sie, ze robisz wszystko, zeby nie myslec... Ale nie przemeczaj sie prosze!!! Zbieraj sily dla swojego Synka

Bedzie dobrze, bo musi byc!
Przytulam mocno

Agus to ja taki terminator jestem z tym depilatoremDziendoberek brzuszki !:*
Co do golenia depilatorem, to ja tez wszedzie go uzywam, tzn małą golę ale nie tą wyrywającą koncówka, tylko tą strzyżącą, taką jakie mają maszynki do włosów, nie wyobrazam sobie depilowac ta wyrywającą, nie pamietam która z Was to pisala, ale mysle ze tez jak ja depiluje ta koncówką strzyzącą.
Co do ruchów dzidzi, to któras pisala o przekrecaniu sie dzidziolk,a, mam to samo, czasem az boli, szczegolnie na wysokosci pepkaale cieszy mnie to ze jest ruchliwa, bo jak ma gorszy dzien to ja od raxu panikuje.

Gole sie tam na dole ta wyrywajaca (pachy i nogi tez), ale okolice bikini, no moze troszke wiecej. Reszte albo maszyka, albo ta druga nakladka.
I z tymi ruchami dzidziolka tez pisalam. Boli czasem porzadnie, ale co tam, najwazniejsze, ze sie rusza

Ja to sporadycznie (pieszczotki zamiast sexu), bo mi jakos libido spadlo i tez jakos sie bojeI miałam zapytać??? Jak jest u was ze sprawami łózkowymi??? Bo ja to jakoś sie boje już "przytulać" z moim Mężem...

Czarnuszka dobrze, ze lepiej z szyja

Witam nowe mamuski :-)
A ja w pracy dzis bylam, jutro dzwonie, ze jestem chora i niech mnie pocaluja

Supervisorka znowu do mnie dymila, przywalila sie, ze za dlugo o 10min. bylam na przerwie, to jej powiedzialam, ze siedzialam w kiblu

Okazalo sie, ze mam 4 dni urlopu z zeszlego roku, wiec jeszcze 2 tyg. i wooooolne :-)
Nie ide do pracy, biore dzien wolnego, niech mnie cmokna

Zagladne jeszcze pozniej ;-)
Ostatnia edycja: