reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Super Aga, ze jestes!!!!!!! :-) :-)
No ja rozumiem spamm i jak loguja sie na forum by pooglaszac swoje biznesy..ale po to sa ostrzezenia dla uzytkownikow ktorym się noga niechcący powinie ;-)
My właśnie konczymy pakowanie ( a dokladnie m teraz mi farbuje wlosy ) i pewnie po bezsennej nocy o 5 wyruszamy na lotnisko ;-)
Trzymajcie kciuki i do napisania z Ojczyzny!
No ja rozumiem spamm i jak loguja sie na forum by pooglaszac swoje biznesy..ale po to sa ostrzezenia dla uzytkownikow ktorym się noga niechcący powinie ;-)
My właśnie konczymy pakowanie ( a dokladnie m teraz mi farbuje wlosy ) i pewnie po bezsennej nocy o 5 wyruszamy na lotnisko ;-)
Trzymajcie kciuki i do napisania z Ojczyzny!
kamilaedi
Fanka BB :)
slyszalyscie, ze od sierpnia maja wydawac paszport na 5 lat :-) dobrze ze jeszcze nie zrobiam dla malej.........
Angel.
Zwierzoholik;)
ja przelotem Aga Polski na 5 lat!! Dzien po odebraniu naszego mąz w necie na wp.pl patrzy artykul ;/
No nic nastepny bedzie
W domku cudnie, Dorian podroz zniosl przewspaniale- przespal zagadywal ludzi usmiechal sie no cudo!
Buziaki
No nic nastepny bedzie
W domku cudnie, Dorian podroz zniosl przewspaniale- przespal zagadywal ludzi usmiechal sie no cudo!
Buziaki
Ewstra
Angel to super ze wszystko sprawnie i milo poszlo-do kiedy jestescie?Bedziesz sama wracac czy razem z m?
kamila to sie zalapiesz -z tego co pamietam wakacje masz na 4 lapkach a swoja droga odzywaj sie jakos czesciej-koniecznie jakies zdjecie mlodej damy
kamila to sie zalapiesz -z tego co pamietam wakacje masz na 4 lapkach a swoja droga odzywaj sie jakos czesciej-koniecznie jakies zdjecie mlodej damy
kamilaedi
taa ja wakacje w tym roku mam na 4 lapkach eh... no coz ... takze nie spiesze sie z tym paszportem...
angel- fajnie ze podroz udana...
foty jakies wrzuce pozniej
angel- fajnie ze podroz udana...
foty jakies wrzuce pozniej
Kemisiak
ja przelotem Aga Polski na 5 lat!! Dzien po odebraniu naszego mąz w necie na wp.pl patrzy artykul ;/
No nic nastepny bedzie
Buziaki
KurcZe szkoda ze sie nie zalapalas.
Ja na szczęście nie mam tego problemu.
Jak na urlopie? Ucichlas czyli jie masz czasu , to znaczy ze jest dobrze ;-)
Szczęśliwego powrotu do zimnej i mojej Anglii ;(
Kamila wrzuć jakieś foty no i koniecznie psiurki ;-)
Ewstra
agusia wez nie strasz co bardzo zimno jest?Bo to ze mokro to nawet nie pytam ja nie chce wracac.Swoja droga ty juz na stale chcesz zostac w uk?Dzis m idzie z kotem do lecznicy i w sobote chyba bedzie jechal juz do nas-w polowie wrzesnia bedziemy juz na wyspie
reklama
Kemisiak
Ewstra na razie tak a pózniej sie zobaczy mam nadzieje kiedyś wrócić ... Myślimy ze jak dzieci na studia to wrócimy , bo tu nas nie bedzie stać aby płacić £11k za semestr ... Ale to plany na razie ;-) zobaczymy jak bedzie mam nadzieje ze kiedyś w polszy bedzie na tyle dobrze zeby żyć w godnych warunkach ;-)
A kocio po kwarantannie? Będziecie mieć futrzaka ;-) super
A kocio po kwarantannie? Będziecie mieć futrzaka ;-) super
Podziel się: