reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

reklama
Super Aga, ze jestes!!!!!!! :-) :-)
No ja rozumiem spamm i jak loguja sie na forum by pooglaszac swoje biznesy..ale po to sa ostrzezenia dla uzytkownikow ktorym się noga niechcący powinie ;-)

My właśnie konczymy pakowanie ( a dokladnie m teraz mi farbuje wlosy :-D ) i pewnie po bezsennej nocy o 5 wyruszamy na lotnisko ;-)
Trzymajcie kciuki i do napisania z Ojczyzny!

ja przelotem Aga Polski na 5 lat!! Dzien po odebraniu naszego mąz w necie na wp.pl patrzy artykul ;/
No nic nastepny bedzie ;)

W domku cudnie, Dorian podroz zniosl przewspaniale- przespal zagadywal ludzi usmiechal sie no cudo!
Buziaki

Angel to super ze wszystko sprawnie i milo poszlo-do kiedy jestescie?Bedziesz sama wracac czy razem z m?
kamila to sie zalapiesz -z tego co pamietam wakacje masz na 4 lapkach:) a swoja droga odzywaj sie jakos czesciej-koniecznie jakies zdjecie mlodej damy

ja przelotem Aga Polski na 5 lat!! Dzien po odebraniu naszego mąz w necie na wp.pl patrzy artykul ;/
No nic nastepny bedzie ;)

W domku cudnie, Dorian podroz zniosl przewspaniale- przespal zagadywal ludzi usmiechal sie no cudo!
Buziaki

KurcZe szkoda ze sie nie zalapalas.
Ja na szczęście nie mam tego problemu.
Jak na urlopie? Ucichlas czyli jie masz czasu , to znaczy ze jest dobrze ;-)
Szczęśliwego powrotu do zimnej i mojej Anglii ;(

Kamila wrzuć jakieś foty no i koniecznie psiurki ;-)

agusia wez nie strasz co bardzo zimno jest?Bo to ze mokro to nawet nie pytam:( ja nie chce wracac.Swoja droga ty juz na stale chcesz zostac w uk?Dzis m idzie z kotem do lecznicy i w sobote chyba bedzie jechal juz do nas-w polowie wrzesnia bedziemy juz na wyspie

reklama
Ewstra na razie tak a pózniej sie zobaczy mam nadzieje kiedyś wrócić ... Myślimy ze jak dzieci na studia to wrócimy , bo tu nas nie bedzie stać aby płacić £11k za semestr ... Ale to plany na razie ;-) zobaczymy jak bedzie ;) mam nadzieje ze kiedyś w polszy bedzie na tyle dobrze zeby żyć w godnych warunkach ;-)
A kocio po kwarantannie? Będziecie mieć futrzaka ;-) super

Do góry