reklama
kwiateczek
majowa mama `08
kwioateczek ma racje bedziesz potrzebowac certyfikat MAT B1 powinnas go dostac od poloznej i wysylaj jak najpredzej - forme mozesz sciagnac z neta wydrukowac byle szybko a jak nie masz drukarki to z job centre plus
Tak Agusia ale ja wysylalam w ciazy.teraz to bedzie metryka dziecka chyba tylko no i midwife tez musi sie podpisac chyba
kamilaedi
Fanka BB :)
mat b1 jest nie jest potrzene , jak juz dziecko sie urodzilo to wystarczy ze polozna czy hv ostatnia strone wypelnia.... forme mozna tez z neta pobrac.....
Angel.
Zwierzoholik;)
Ok super dzięki Jutro albo razem albo sam tata jedzie po kopie certyfikatu , wtedy zachaczy o job center i wezmie tez i tę formę I oby jutro przyszedl formularz z child tax to wszystko by poszlo ;-)
Co do pampków jak akurat chciala zamowic yto byly out of stock - typowe ;-)
Wiec jedziemy na huggisach rozmiar 3 - jednak na zmiane uzywalam z pampkami i te wygraly.
W piatek mamy pierwsze szczepienie, a w zeszlym tyg wizyta u gp i pediatry w szpitalu - mam perfekcyjnie zdrowe dziecko co rosnie jak smok ;-)
Co do pampków jak akurat chciala zamowic yto byly out of stock - typowe ;-)
Wiec jedziemy na huggisach rozmiar 3 - jednak na zmiane uzywalam z pampkami i te wygraly.
W piatek mamy pierwsze szczepienie, a w zeszlym tyg wizyta u gp i pediatry w szpitalu - mam perfekcyjnie zdrowe dziecko co rosnie jak smok ;-)
Angel.
Zwierzoholik;)
A nam dzisiaj przyszedl Child benefit :-) Wyrównanie od urodzenia do 30 kwietnia, i rano ten list akurat ktory wskazuje, ze kolejna wplata za tydzien, super zastrzyk gotowki!
Poszlo tez Child tax dzis , jutro do jobenter o becikowe- moze sie uda ;-)
Poszlo tez Child tax dzis , jutro do jobenter o becikowe- moze sie uda ;-)
kwiateczek
majowa mama `08
Angel superpewnie idz lepeij sprawdzic,nic to nie kosztuje procz paru minut wypelniania
Ja tez musze do tax-u zadzwonic bo mi dali kaske od dnia w ktorym zadzwonilam a nie od urodzenia.tylko my bylismy w szpitalu wiec jak miala to zrodbicnie weim czy oni nie wyrownuja
Ja tez musze do tax-u zadzwonic bo mi dali kaske od dnia w ktorym zadzwonilam a nie od urodzenia.tylko my bylismy w szpitalu wiec jak miala to zrodbicnie weim czy oni nie wyrownuja
kamilaedi
Fanka BB :)
angel- no i super ))
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Dziewczyny przyznali nam odmowę o becikowe :/
Że nie pobieramy żadnych zasiłków! A przeciez bylo jak byk do zaznaczenia, ze czekamy na odpowiedz o CHild Tax -a m. juz dzwoniac o forme tam otrzymal wstepnie kwote jaka bedzie sie nalezala?? :/ Nic nie rozumiem serio- i, że nie przedstawiliscmy SF100 Ceritificate :/ Zamiast wypelnionej ostatniej strony zalaczylismy akt urodzenia bo bylo napisane, ze jesli wyslemy bez wypisanej ostatniej strony to musimy inaczej potwierdzic jego urodzenie, akt to za malo? I bylismy z tym w jobcenter i facet powiedzial, ze ok zrobil kopie certyfikatu ostemplowal dal koperte i niby wszystko jak nalezy.
A wlasnie co znaczy " ctc at a rate higher than the family element"??
Kamila ty tez wysylalas odrazu po CTC o becikowe i Ci przyznali bez potwierdzenia otrzymywania tego? Czy pobierasz jeszcze inne zasilki co tam sa wypisane??
Ale dół no troche liczylismy juz na to, ze bez problemu bedzie..przydaloby sie jak złoto
Że nie pobieramy żadnych zasiłków! A przeciez bylo jak byk do zaznaczenia, ze czekamy na odpowiedz o CHild Tax -a m. juz dzwoniac o forme tam otrzymal wstepnie kwote jaka bedzie sie nalezala?? :/ Nic nie rozumiem serio- i, że nie przedstawiliscmy SF100 Ceritificate :/ Zamiast wypelnionej ostatniej strony zalaczylismy akt urodzenia bo bylo napisane, ze jesli wyslemy bez wypisanej ostatniej strony to musimy inaczej potwierdzic jego urodzenie, akt to za malo? I bylismy z tym w jobcenter i facet powiedzial, ze ok zrobil kopie certyfikatu ostemplowal dal koperte i niby wszystko jak nalezy.
A wlasnie co znaczy " ctc at a rate higher than the family element"??
Kamila ty tez wysylalas odrazu po CTC o becikowe i Ci przyznali bez potwierdzenia otrzymywania tego? Czy pobierasz jeszcze inne zasilki co tam sa wypisane??
Ale dół no troche liczylismy juz na to, ze bez problemu bedzie..przydaloby sie jak złoto
Podziel się: