reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

Ewstra a ty ppd Manchester należysz prawda? Mówię ci ze zalatwisz tylko sie nie denerwuj przy okienku i jak co udawaj mega zaskoczona, jakby sie pokapowali i byłby ewentualnie problem to jak ja to mówię "żebraj" ze musisz jechać i co teraz ... Graj ofiarę jakby co w ostateczności ;) bedzie dobrze ! Uszy do góry
A kiedy to spotkanie?

reklama
no wlasnie ta rasa tyle kosztuje... tu tez jest droga dobra sucz wystawowa trzeba dac 2-2,5 tys, a taka zwykla tyle ze z papierami to srednia cena 1500.....
wlasnie niewiem czy wyrobimy finansowo.......

ewstra- trzymam kciuki &&&&7
agusia- a jak tam twoje psisko? i konisko?? jezdzisz cos?? ale ja bym pojezdzila........... ps masz fb??

Kamila psisko rosnie ... W szerz ;-) już niedługo jej zostało ;-) konisko ok, na zielonym większości odpoczywa , chodzi tylko na spacerki, brak treningu - upadl sie ( prawie jak ja ;-D) jeszcze nie jeździłam jakoś nie mam kiedy a po za tym wcisnąć w brixy nie mogę ;((( zalamka
Kamila jak radzialas sobie ze szczeniakami? Klatka czy co? Bo ja mam w całym domu dywany .... A szcEbiaczki z czystością i etykiety domowa na bakier niestety

Kwiateczek witamy ;-)

a-a-a ciekawe kiedy ja sie wcisne w moje bryczeski... eh... tak je lubie......... i tak tesknie :tak::sorry:

ze szczeniorami tak do 4 tyg, mialam taka psia plastikowa miske i one siedzialy tylko w niej (pierwsze 2 tyg u nas w sypialni, pozniej w livingu 2 tyg) a jak nicponie zaczely lazic i buszowac to przenioslam je do kuchni a w drzwiach zamontowalismy baby gate, takze mialy kuchnie i ogrod do dyspozycjii... eh fajnie miec kluski ale roboty tyle ze...:eek: najgorzej jak maja 6tyg i zaczyna sie totalna demolka...........:dry:

Ewstra my wczoraj byliśmy złożyć wniosek... i powiem Ci że nikt nawet nie zerkną do aktu urodzenia czy do tego co wypełniliśmy i porównał dane... w ogóle to paranoja z tymi godzinami bo i tak przychodzisz i nikt cię nie pyta na którą godzinę... czekasz w kolejce a oni tylko z listy wykreślają... no i jeszcze raz wycieczka za 6 tygodni... tak że myślę że nikt się nie połapie... może później przy wypełnianiu paszportu...

Angel proszę bardzo ;-) spróbuj mi w nocy przeciekaly koło nóżki ale już znalazlam patent ;-) zapinam rzędy niżej niż kolorowy park i jest ok - suchutko ;-)
Mam nadzieje ze sie sprawdza u Dorianka wkoncu ". Every penny counts " ;-)

reklama
agusia dzieki kochana doszly pieluszki!! :-) Dzis bedziemy testowac na wieczor i nocke!

hej.ja kupuje teraz tescowe,te zolty 2nr sa swietne.juz przy Kondziu uzywalam.wykorzystuje tylko vouchery z pampka a tak tescowe...dluzej wytrzymuje,sa grubsze i 3.55 duza paczka:tak:jak u Ciebie??

Ewstra my wczoraj byliśmy złożyć wniosek... i powiem Ci że nikt nawet nie zerkną do aktu urodzenia czy do tego co wypełniliśmy i porównał dane... w ogóle to paranoja z tymi godzinami bo i tak przychodzisz i nikt cię nie pyta na którą godzinę... czekasz w kolejce a oni tylko z listy wykreślają... no i jeszcze raz wycieczka za 6 tygodni... tak że myślę że nikt się nie połapie... może później przy wypełnianiu paszportu...
]
6 tyg:szok:ja mam dopiero na 16 lipca,boshh mylalam ze w 3-4 tyg zrobia:confused:kiedy sie zapisalas?

my dzis po pierwszej szczepionce.troche placzu mialam wieczorem.dalam paracetamol i w koncu unela bidulka...

Do góry