reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

Ewstra wlasnie sie doczytalam ze ty z Nottingham :) hehe bywalam czesto na konferencjach, teraz przerwa ze wzgledow maternity, a i u Robina tez bylam :-D piekne miasto

reklama
Kamila dzieki wielkie ale 2 napewno bedzie za mała, moj moze miec juz ok 6 kg wiec nawet te 6 simply dry wydaja sie przymale..
Ale agusia twoje 3 bym bardzo chetnie sprobowala! Tymbardziej , ze piszesz , ze sa wieksze takie- bo jakos nie wyobrazam sobie kupowac 4 do 18 kg no sorry!
Huggisy mi przeciekaly jak dzikie wiec sie zrazilam :crazy:

A ja tam poki co nie ogarniam tych papierowych spraw i nawet mi sie nie chce :-D Bedzemy w pl to sie zainetersuje co i jak ;)

Sis mi wkoncu dowiozla aktu slubu znaleziony po 2,5 roku hehe to zapisuje sie na spotkanie do konsulatu o paszport :tak:

Angel napisz mi na privat twój adres oraz godność, jutro będę na poczcie bo ebay wysłać muszę to tobie wysle kilka pampkow za jednym zamachem ;-)

Agusia to jak zaczniesz znowu to kawka:)
Jejku te papierowe sprawy, mam stresa przez ten blad cholera...bo ten 1 akt mi zabrali ze wzgledu na blad i sprawa w toku-ale nagle okazalo sie ze trwa to dluzej niz miesiac nawet kilka miesiecy smieszne, wiec mam kopie z bledem boje sie ze mi paszportu nie wyrobia i tez pewnioe nie bede mogla malej dowodu zrobic malej

Ewstra ja bym pojechała do konsulatu może sie sie kapna a nawet jeśli to zrobisz wielkie oczy, zdziwiona minę i powiesz głośno " ALE JAKTO?!" ;-) myśle ze bedzie bez problemu szczerze mówiąc tylko sama nic nie mów . Ps dzięki za zaproszenie ;) jak będziesz w ciapatowym Leicester tez zapraszam :D

Angel przesyłka spakowana dziś bedzie wysłana ;-)

Ale pospalam do 11 : hurra: teraz maly przysypia w huśtawce a ja obiadek robię , dziś serwuje pomidorowa - bo szybko sie robi a ja za dużo spalam, jeszcze na targ warzywny , pocztę i do pets at home muszę zdorzyc przed końcem szkoły ;-) bedzie bieg ;-)

qrcze napisalam sie i wszystko zniklo........

ja teraz juz chyba tez zamowie 3 te pieluchy... mala wazy 4.700 a na dwa tyg jeszcze mam ale boje sie ze 2 bedzie za mala...

qrcze naszlo nas na nowego psa......... eh...... mam okazje kupic super psiaka (super papiery ma...) z francuskiej hodowli... tzn bedzie okazja jak sie urodzi to czego szukamy... ale jak sie urodzi to bedzie rozterka......... bo psiak mimo ze okazyjnie to i tak wcale nie tak tanio... eh... no i albo psiak albo holiday..............:eek:

eh... drogi drogi wlasnie .... buldog francuski... ja to sie w tej rsasie zakochalam totalnie... a chce wrocic na wystawy z siersiuchami i chcialam zawsze miec taka 'perelke' no i ta francuska hodowla to jakas super exstra i wogole......... a koszt psa 1800euro........ :(((((((((

O ratunku! Kupa kasy ... Ale jeśli to lubisz ;-)
3 siersciuchy w domu to tez urwanie pepka, ja mam 2 i zastanawiam sie jak sie zabierzemy do polski w tym roku.... Chyba psiury nie pojadą ;(

reklama
o rany kamila to faktycznie wydatek no ale skoro taka masz pasje...My w tym roku jedziemy z kotem jakos sobie tego nie jestem w stanie wyobrazic.
Agusia mialam zadzwonic i opisac im sytuacje ale stwierdzilam ze zrobie z siebie idiote itp moze przejdzie ...oby wiec trzymajcie kciski za nas ,

Do góry