reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

Ewstra wlasnie sie doczytalam ze ty z Nottingham :) hehe bywalam czesto na konferencjach, teraz przerwa ze wzgledow maternity, a i u Robina tez bylam :-D piekne miasto

reklama
Kamila dzieki wielkie ale 2 napewno bedzie za mała, moj moze miec juz ok 6 kg wiec nawet te 6 simply dry wydaja sie przymale..
Ale agusia twoje 3 bym bardzo chetnie sprobowala! Tymbardziej , ze piszesz , ze sa wieksze takie- bo jakos nie wyobrazam sobie kupowac 4 do 18 kg no sorry!
Huggisy mi przeciekaly jak dzikie wiec sie zrazilam :crazy:

A ja tam poki co nie ogarniam tych papierowych spraw i nawet mi sie nie chce :-D Bedzemy w pl to sie zainetersuje co i jak ;)

Sis mi wkoncu dowiozla aktu slubu znaleziony po 2,5 roku hehe to zapisuje sie na spotkanie do konsulatu o paszport :tak:

Angel napisz mi na privat twój adres oraz godność, jutro będę na poczcie bo ebay wysłać muszę to tobie wysle kilka pampkow za jednym zamachem ;-)

Agusia to jak zaczniesz znowu to kawka:)
Jejku te papierowe sprawy, mam stresa przez ten blad cholera...bo ten 1 akt mi zabrali ze wzgledu na blad i sprawa w toku-ale nagle okazalo sie ze trwa to dluzej niz miesiac nawet kilka miesiecy smieszne, wiec mam kopie z bledem boje sie ze mi paszportu nie wyrobia i tez pewnioe nie bede mogla malej dowodu zrobic malej

Ewstra ja bym pojechała do konsulatu może sie sie kapna a nawet jeśli to zrobisz wielkie oczy, zdziwiona minę i powiesz głośno " ALE JAKTO?!" ;-) myśle ze bedzie bez problemu szczerze mówiąc tylko sama nic nie mów . Ps dzięki za zaproszenie ;) jak będziesz w ciapatowym Leicester tez zapraszam :D

Angel przesyłka spakowana dziś bedzie wysłana ;-)

Ale pospalam do 11 : hurra: teraz maly przysypia w huśtawce a ja obiadek robię , dziś serwuje pomidorowa - bo szybko sie robi a ja za dużo spalam, jeszcze na targ warzywny , pocztę i do pets at home muszę zdorzyc przed końcem szkoły ;-) bedzie bieg ;-)

qrcze napisalam sie i wszystko zniklo........

ja teraz juz chyba tez zamowie 3 te pieluchy... mala wazy 4.700 a na dwa tyg jeszcze mam ale boje sie ze 2 bedzie za mala...

qrcze naszlo nas na nowego psa......... eh...... mam okazje kupic super psiaka (super papiery ma...) z francuskiej hodowli... tzn bedzie okazja jak sie urodzi to czego szukamy... ale jak sie urodzi to bedzie rozterka......... bo psiak mimo ze okazyjnie to i tak wcale nie tak tanio... eh... no i albo psiak albo holiday..............:eek:

eh... drogi drogi wlasnie .... buldog francuski... ja to sie w tej rsasie zakochalam totalnie... a chce wrocic na wystawy z siersiuchami i chcialam zawsze miec taka 'perelke' no i ta francuska hodowla to jakas super exstra i wogole......... a koszt psa 1800euro........ :(((((((((

O ratunku! Kupa kasy ... Ale jeśli to lubisz ;-)
3 siersciuchy w domu to tez urwanie pepka, ja mam 2 i zastanawiam sie jak sie zabierzemy do polski w tym roku.... Chyba psiury nie pojadą ;(

reklama
o rany kamila to faktycznie wydatek no ale skoro taka masz pasje...My w tym roku jedziemy z kotem jakos sobie tego nie jestem w stanie wyobrazic.
Agusia mialam zadzwonic i opisac im sytuacje ale stwierdzilam ze zrobie z siebie idiote itp moze przejdzie ...oby wiec trzymajcie kciski za nas ,

Do góry