reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

Ewstra a ty ppd Manchester należysz prawda? Mówię ci ze zalatwisz tylko sie nie denerwuj przy okienku i jak co udawaj mega zaskoczona, jakby sie pokapowali i byłby ewentualnie problem to jak ja to mówię "żebraj" ze musisz jechać i co teraz ... Graj ofiarę jakby co w ostateczności ;) bedzie dobrze ! Uszy do góry
A kiedy to spotkanie?

reklama
no wlasnie ta rasa tyle kosztuje... tu tez jest droga dobra sucz wystawowa trzeba dac 2-2,5 tys, a taka zwykla tyle ze z papierami to srednia cena 1500.....
wlasnie niewiem czy wyrobimy finansowo.......

ewstra- trzymam kciuki &&&&7
agusia- a jak tam twoje psisko? i konisko?? jezdzisz cos?? ale ja bym pojezdzila........... ps masz fb??

Kamila psisko rosnie ... W szerz ;-) już niedługo jej zostało ;-) konisko ok, na zielonym większości odpoczywa , chodzi tylko na spacerki, brak treningu - upadl sie ( prawie jak ja ;-D) jeszcze nie jeździłam jakoś nie mam kiedy a po za tym wcisnąć w brixy nie mogę ;((( zalamka
Kamila jak radzialas sobie ze szczeniakami? Klatka czy co? Bo ja mam w całym domu dywany .... A szcEbiaczki z czystością i etykiety domowa na bakier niestety

Kwiateczek witamy ;-)

a-a-a ciekawe kiedy ja sie wcisne w moje bryczeski... eh... tak je lubie......... i tak tesknie :tak::sorry:

ze szczeniorami tak do 4 tyg, mialam taka psia plastikowa miske i one siedzialy tylko w niej (pierwsze 2 tyg u nas w sypialni, pozniej w livingu 2 tyg) a jak nicponie zaczely lazic i buszowac to przenioslam je do kuchni a w drzwiach zamontowalismy baby gate, takze mialy kuchnie i ogrod do dyspozycjii... eh fajnie miec kluski ale roboty tyle ze...:eek: najgorzej jak maja 6tyg i zaczyna sie totalna demolka...........:dry:

Ewstra my wczoraj byliśmy złożyć wniosek... i powiem Ci że nikt nawet nie zerkną do aktu urodzenia czy do tego co wypełniliśmy i porównał dane... w ogóle to paranoja z tymi godzinami bo i tak przychodzisz i nikt cię nie pyta na którą godzinę... czekasz w kolejce a oni tylko z listy wykreślają... no i jeszcze raz wycieczka za 6 tygodni... tak że myślę że nikt się nie połapie... może później przy wypełnianiu paszportu...

Angel proszę bardzo ;-) spróbuj mi w nocy przeciekaly koło nóżki ale już znalazlam patent ;-) zapinam rzędy niżej niż kolorowy park i jest ok - suchutko ;-)
Mam nadzieje ze sie sprawdza u Dorianka wkoncu ". Every penny counts " ;-)

reklama
agusia dzieki kochana doszly pieluszki!! :-) Dzis bedziemy testowac na wieczor i nocke!

hej.ja kupuje teraz tescowe,te zolty 2nr sa swietne.juz przy Kondziu uzywalam.wykorzystuje tylko vouchery z pampka a tak tescowe...dluzej wytrzymuje,sa grubsze i 3.55 duza paczka:tak:jak u Ciebie??

Ewstra my wczoraj byliśmy złożyć wniosek... i powiem Ci że nikt nawet nie zerkną do aktu urodzenia czy do tego co wypełniliśmy i porównał dane... w ogóle to paranoja z tymi godzinami bo i tak przychodzisz i nikt cię nie pyta na którą godzinę... czekasz w kolejce a oni tylko z listy wykreślają... no i jeszcze raz wycieczka za 6 tygodni... tak że myślę że nikt się nie połapie... może później przy wypełnianiu paszportu...
]
6 tyg:szok:ja mam dopiero na 16 lipca,boshh mylalam ze w 3-4 tyg zrobia:confused:kiedy sie zapisalas?

my dzis po pierwszej szczepionce.troche placzu mialam wieczorem.dalam paracetamol i w koncu unela bidulka...

Do góry