reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

Ewestra Twoja TOSIA starsza od moje o jeden dzien:-)moja tydz temu wazyla 4780g.59cm.jutro ide ja zwazyc.u nas we wtorki sa HV .ide zwazyc bo tydz jest tylko nasztucznym mleku.ciekawa jestem ile przytyla.Fajnema sz imie dakl coreczki:tak:moze ma kolki?

reklama
Witam wpadłam tylko sie rozejrzeć , chrzciny super ;-) zdjęcia wrzuce pózniej ;-) maly super wogole nie mruknal ;-) cześć gości już odlecialo, teściowie jeszcze są , zwiedzamy, jeździmy itd. Dziś zadzwoniła HV ze chce przyjść na 3-4 months check up, zwazyla kluska waży 7.200 ;) kluska , pogadanka o wprowadzeniu jedzenia i jak ja sie czuje czy mam wsparcie itd.
Zabiegana jestem niesamowicie

Co do paszportów to ja złożyłam o brytyjskie z racji ze mieszkam tu już 7 lat. Pieniążki pobrali więc coś sie dzieje ;-)

AUSIA TO jak ty placilas??mi na poczcie odrazu zabrali....czekam 2 tyg ponad i nic,nie odeslai nawet moich dokumentow...troche sie tykam.jajestem 8 lat.niewpisalam nr metryki choc ja mieli wyslalana dlatego sie boje.baba na poczcie kase wziela za sprawdzenie i ciekawa jestem czy w wpisala mi ten nr:baffled:nie wiedzialam ktory czy z czerwonej czy z kopii

Ja placilam karta, tj tam w książeczce była taka forma do wypełnienia , pieniążki ściągneli prawie od razu. Ja narazie tez cisza, jak coś przyjdzie dam znać .
Ja dziś do Robin Hooda w odwiedziny ;-) jedziemy z dziadkami zwiedzać Nottingham - pozdrowienia dla Ewsrty ;)

ja na chwilke wpadlam :) u nas oki :) troszke zabiegana jestem... kupilismy nowego psiaka - Mia - kurcze mala terorystka jest :-)
DSCF7384.jpgjeszcze pare dni i sie powinnam ogarnac z nia :D

Fajna :-) a jak Twoje pieski reagują na małą?? nie są zazdrosne?? ja myślę o piesku ale dopiero jak mały będzie większy... no i nam się podoba wyżeł weimarski

a tak swoją drogą to piękną pogodę mamy ... nawet na spacer nie da się wyjść....

reklama
Witam
Piesek uroczy:-)ale jaj to sie jakos nie widze dwojka dzieci i pies:confused2::sorry2:

e tam :) u mnie 2 dzieci 2 psy i jeszcze 4 szczeniaczki teraz ;-)

co do paszportu zadzwonili do mnie i dostalam list ze chca wiecej dokumentow tj dowod ze bylam w kraju od 2007 do 2008 dzis wyslalam papiery .. i dalej czekamy

Do góry