reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

hmmm to ten chip.rozne opinie o nim slyszalam.... ale wiadomo kazdy inaczej reaguje... kolezanka miala @ przez3 miesiace i wkoncu wyjela tego chipa... ja myslalam o spirali... bo sa bez hormonow, ja po tych poronieniach i 7 latach na tabletkach... jakos wole nie ryzykowac tym bardziej ze chce miec jeszcze kiedys jedno dziecko......

reklama
Moja koleżanka po implancie ( "ta igła" ) przytyla, miała migreny, zero ochoty na sex i krwawila 2 miechy non stop az wkoncu nie wytrzymala i kazala go sobie usunac , ale każda reaguje w inny sposób ...

Kamila po poronieniach ja bym sie skonsultowala z ginem w Polsce bo tu ci powiedzą pewnie ze wszystko ok i możesz brać ....

Oi, a gdzie ty mieszkasz ? Nie ma jakiejś polskiej kliniki w okolicy? My mamy tu niedaleko w Corby zawsze można sie udać w razie "wu" .

nie zabardzo w londynie jest ale to 2.5h drogi w jedna strone....... no niewiem musze poczytac i zobaczyc co oni mi tu powiedza...

ide we wtorek do family planing clinic zobaczymy co oni mi powiedza......

nie zabardzo w londynie jest ale to 2.5h drogi w jedna strone....... no niewiem musze poczytac i zobaczyc co oni mi tu powiedza...

ide we wtorek do family planing clinic zobaczymy co oni mi powiedza......

Daj znać co ci powiedzą w tej klinice. Ja póki nie zrzuce tej tony to nic jie będę używać ... Mój M wogole szalony bo chce wiecej dzieci ... Ja po mojej okropnej ciąży nie bardzo mam ochote to powtorzyc choć marze o dziewczynce ... Ehhh bardzo bym chciała śliczna dziewuszke ;) ale to może kiedyś , bo w pracy mnie wyklna lol od września widzieli mnie tylko raz po raz na herbatce , bo na zwolnieniu lekarskim byłam ...

ja tez chce wiecej dzieci:-)
wlasnie dlatego te any sa dla mnie dosc istotne zeby bez hormonow bylo...
eh no zobaczymy .... tez musze zgubic pare (15) kilo... :baffled::eek: niewiem jak ja to zrobie...

ja tez chce wiecej dzieci:-)
wlasnie dlatego te any sa dla mnie dosc istotne zeby bez hormonow bylo...
eh no zobaczymy .... tez musze zgubic pare (15) kilo... :baffled::eek: niewiem jak ja to zrobie...

Znam ten ból!!! Ja tez 15 do zarzucenia ... Przed ciąża rok zrzucilan 12 i było cacy ... A teraz znowu ... I do tego diety nie mogę żadnej stosować bo karmie, ćwiczeń tez nie za dużo bo kwas mlekowy sie do mleka dostaje i robi sie gorzkie , dzieci nie chcą pić ... Do ciąży jeszcze nie jeździłam , mój koń zapomni co to trening, ja zreszta tez ;( w żadne bryczesy sie dopiąć nr mogę ;( zalamka ;(

Agusia masz tu konika?? Jeny cudownie... nie jezdzilam tez wieki ;(

Co do anty- to po tabsach masakra sie czulam, po pierwszych przytylam tego co juz nigdy nie udalo mi sie zgubic.. Mialam wysokie nadcisnienie a wogole nie najlepiej..
Pozatym ja nie planuje wiecej dzieci, poki co wcale, wiec chce porzadna anty..
Spytam o ten implant jak cos to wyjma i tyle.

reklama
Agusia masz tu konika?? Jeny cudownie... nie jezdzilam tez wieki ;(

Co do anty- to po tabsach masakra sie czulam, po pierwszych przytylam tego co juz nigdy nie udalo mi sie zgubic.. Mialam wysokie nadcisnienie a wogole nie najlepiej..
Pozatym ja nie planuje wiecej dzieci, poki co wcale, wiec chce porzadna anty..
Spytam o ten implant jak cos to wyjma i tyle.

Pasja życiowa ;-) jezdziectwo , w tym sezonie już nie wrócę w trening , raczej w rekreację ale w przyszłym mam zamiar znowu startować ;-)

A to Paddy
Oraz mój Kevin na Samie ( karus nie nasz ale Paddy nienadaje sie dla dzieci )

Do góry