reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

hmmm to ten chip.rozne opinie o nim slyszalam.... ale wiadomo kazdy inaczej reaguje... kolezanka miala @ przez3 miesiace i wkoncu wyjela tego chipa... ja myslalam o spirali... bo sa bez hormonow, ja po tych poronieniach i 7 latach na tabletkach... jakos wole nie ryzykowac tym bardziej ze chce miec jeszcze kiedys jedno dziecko......

reklama
Moja koleżanka po implancie ( "ta igła" ) przytyla, miała migreny, zero ochoty na sex i krwawila 2 miechy non stop az wkoncu nie wytrzymala i kazala go sobie usunac , ale każda reaguje w inny sposób ...

Kamila po poronieniach ja bym sie skonsultowala z ginem w Polsce bo tu ci powiedzą pewnie ze wszystko ok i możesz brać ....

Oi, a gdzie ty mieszkasz ? Nie ma jakiejś polskiej kliniki w okolicy? My mamy tu niedaleko w Corby zawsze można sie udać w razie "wu" .

nie zabardzo w londynie jest ale to 2.5h drogi w jedna strone....... no niewiem musze poczytac i zobaczyc co oni mi tu powiedza...

ide we wtorek do family planing clinic zobaczymy co oni mi powiedza......

nie zabardzo w londynie jest ale to 2.5h drogi w jedna strone....... no niewiem musze poczytac i zobaczyc co oni mi tu powiedza...

ide we wtorek do family planing clinic zobaczymy co oni mi powiedza......

Daj znać co ci powiedzą w tej klinice. Ja póki nie zrzuce tej tony to nic jie będę używać ... Mój M wogole szalony bo chce wiecej dzieci ... Ja po mojej okropnej ciąży nie bardzo mam ochote to powtorzyc choć marze o dziewczynce ... Ehhh bardzo bym chciała śliczna dziewuszke ;) ale to może kiedyś , bo w pracy mnie wyklna lol od września widzieli mnie tylko raz po raz na herbatce , bo na zwolnieniu lekarskim byłam ...

ja tez chce wiecej dzieci:-)
wlasnie dlatego te any sa dla mnie dosc istotne zeby bez hormonow bylo...
eh no zobaczymy .... tez musze zgubic pare (15) kilo... :baffled::eek: niewiem jak ja to zrobie...

ja tez chce wiecej dzieci:-)
wlasnie dlatego te any sa dla mnie dosc istotne zeby bez hormonow bylo...
eh no zobaczymy .... tez musze zgubic pare (15) kilo... :baffled::eek: niewiem jak ja to zrobie...

Znam ten ból!!! Ja tez 15 do zarzucenia ... Przed ciąża rok zrzucilan 12 i było cacy ... A teraz znowu ... I do tego diety nie mogę żadnej stosować bo karmie, ćwiczeń tez nie za dużo bo kwas mlekowy sie do mleka dostaje i robi sie gorzkie , dzieci nie chcą pić ... Do ciąży jeszcze nie jeździłam , mój koń zapomni co to trening, ja zreszta tez ;( w żadne bryczesy sie dopiąć nr mogę ;( zalamka ;(

Agusia masz tu konika?? Jeny cudownie... nie jezdzilam tez wieki ;(

Co do anty- to po tabsach masakra sie czulam, po pierwszych przytylam tego co juz nigdy nie udalo mi sie zgubic.. Mialam wysokie nadcisnienie a wogole nie najlepiej..
Pozatym ja nie planuje wiecej dzieci, poki co wcale, wiec chce porzadna anty..
Spytam o ten implant jak cos to wyjma i tyle.

reklama
Agusia masz tu konika?? Jeny cudownie... nie jezdzilam tez wieki ;(

Co do anty- to po tabsach masakra sie czulam, po pierwszych przytylam tego co juz nigdy nie udalo mi sie zgubic.. Mialam wysokie nadcisnienie a wogole nie najlepiej..
Pozatym ja nie planuje wiecej dzieci, poki co wcale, wiec chce porzadna anty..
Spytam o ten implant jak cos to wyjma i tyle.

Pasja życiowa ;-) jezdziectwo , w tym sezonie już nie wrócę w trening , raczej w rekreację ale w przyszłym mam zamiar znowu startować ;-)

A to Paddy
Oraz mój Kevin na Samie ( karus nie nasz ale Paddy nienadaje sie dla dzieci )

Do góry