reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

Dziewczyny mam namiar na Fajne i bardzo podobno dobre pieluchy, ja jestem fanka pampersow ( orginalne) z pierwszym synem ani jednego razu nie założyłam mu nie pampersa na tyłek , znajoma podpowiedziala mi ze kupuje przez neta i są tanie i tak samo dobre jak orginalne pampersy. Zamówie i zobaczę bo cena mnie zszokowala ;) za 240 sztuk £19.99 w rozmiarze 2 ( 3-6 kg) ja zamowialam karton w rozmiarze 3 ( 4-9kg) £21 za 210 sztuk i jak zamawiasz za wiecej jak £29 to delivery masz free to dokupilam 2 paczki wipesow ulubionych 8 paczek 256 wipesow Johnson & Johnson £9.48 szok normalnie jak mi wypali z tymi pieluchami to będę bardzo zadowolona bo dużo tańsze są ;-) jak wyprobuje dam znać ;-)

Aaa stronka to www.kiddicare.com

reklama
ok dostalam przesylke :tak: dziewczyny czy ktoras z was dostala bounty pack ? z probkami itd. bylo ich kilka i jeden przy wyjsciu ze szpitala ? tam byla w probkach pielucha z zielonym paskiem - rybka czy zolwik... to wlasnie te pieluchy co ja zamowilam... sa bardzo dobre !!! mieciutkie , wykonane z delikatnego materialu, dobrze wchlaniaja i nie robi sie klucha! ja bede uzywac! no chyba ze sie odpazy albo co , ale biorac pod uwage opinie uzytkownikow na stronie i award z wiodacego angielskiego psima o bebikach , wydaje mi sie ze bedzie gucio a cena tez bardzo dobra... tak wiec na dzien dzisiejszy moja mania orginalnych pampersow zostala przerwana i chyba sie przekonalam,,, :szok: mam nadzieje ze sie nie sparze :tak:
pozdrawiam

ja dostałam dwa bounty packi w szpitalu ale tam nic nie było... został mi jeszcze jeden nr 5 wiec może tam... też muszę rozważyć te pieluchy ;-)

A my od początku na huggisach byliśmy, od paru dni pampersy bo mialam duza paczke jedynek przygotowana i...jakieś takie beznadziejne sa w porównaniu z huggisami :( taka wielka klucha sie robi okropne. Po tej paczce wejdziemy w 2 coś czuje ale chyba znowu huggis..

reklama
Czesc dziewczyny,
Ja co prawda nie jestem marcóweczką, bo nasza niunia ze stycznia jest, ale mieszkamy w UK, to sobie pozwoliłam poczytać trochę Wasz wątek. Widzę, że rozmawiałyście jakiś czas temu o paszportach. My właśnie złożyliśmy wniosek. Na wydanie paszportu czeka się 3 tygodnie ( u nas 20 dni ) - w Manchesterze i jest to paszport na rok, tymczasowy. Nie meldowaliśmy małej w Polsce, a PESEL będzie miała nadany automatycznie - będzie wpisany w paszport. Można też dziecku wyrobić w Polsce dowód osobisty i to już na 5 lat i nie trzeba do konsulatu jeździć.

A co do pieluch, to my się przerzuciliśmy na te z Asda, marka własna Little Angels i dla nas są tak samo dobre jak Pampers, a teraz to jest jeszcze na nie promocja.

Do góry