reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki w UK i IRL- prowadzenie ciąży i nasze życie na obczyźnie

Tak Angel , antene mozesz tu kupic tylko duza I nie ta z dziurkani bo nie odbiera , przywozisz tylko dekoder I odbiornik ( to takie coz co jest na wysiegniku anteny sat. Co odbiera sygnal) kable tu można kupić i ustawicie sami, jakbyscie mieli problem to w artystę jest urządzenie do ustawiania sygnału tylko wprowadzasz dane i ustawiasz , a jak ustawisz zawsze masz 30 dni zeby zwrócić i wziąć kasę spowrotem - powodem może być np. Ze nie działa ( znajomy tak zrobił - bo po co mu to pózniej ;-) ustawił i następnego dnia oddał )

reklama
Dziewczyny dałam dupy..ja juz jestem nie przytomna ..wściekłam sie teraz, ze mam ochote wyc.
Do tego maternity allowance nie wlozylam mat b1.
Niemam juz sil na siebie.. oby odeslali mi te payslipy jak najszybciej bym mogla wyslac to jeszcze raz.. ciekawa jestem no czy ten employment support sie nalezy .. :-(

Spokojnie Angel oni wyślą ci list ze aplikacja nie była kombletna i brakuje dokumentów , najczęściej wysyłają kopertę zwrotna wiec dowiesz co trzeba i bedzie GUCIO :D głowa do góry

Z nudów zajrzałam tu i co do telewizji to mojej mamie opłacam w Pl polsat anteny nie kupiła ale ma konwerter czy jakoś tak) wiec ci z którymi mieszka podpięli ją i ogląda a opłaty można przez neta robić i co się przenosi to jak jest antena to nie ma problemu :-)A ja płace mamie 37 zł miesięcznie i przez pierwsze pół roku miała gratis wiec warto

reklama
No to ciekawe kiedy mi to odesla..
A najlepsze jest to, ze nie moge tego świstka znalesc!!!!!!!!!! :wściekła/y:
Czy polozna wypisze mi jeszcze jeden czy to jakies jednorazowe zaswiadczenie bylo??
Nie wiem o co chodzi, bo w tej kopercie z bounty pack trzymam juz kazdy jeden papierek w czasie ciazy co sie przewinal. Nawet pudelko po globulakch jakie w pl dostalam itp. Wszystko tam odkladalam, a tego nie ma :/

Do góry