reklama
Ewstra
Fanka BB :)
ja ta forme znalazlam i okazalo sie ze albo bierzesz dwa albo jeden nie mozna tego rozdzielicwiec tylko jeden wzielismy
Angel.
Zwierzoholik;)
Aaaa nie wiem, on ma wyplaty 2 tyg do przodu ( , ze jak rezygnuje to 2 tyg mu wyplacaja jeszze zalegle) nie wiem jakby sie to pokrylo pewni etacierzysnki wyplacaja ze sporym opoznieniem
A tam jakos sobie poradzimy Ale serio na Londyn powinno przynajmniej byc 200..
A tam jakos sobie poradzimy Ale serio na Londyn powinno przynajmniej byc 200..
kamilaedi
wysokosc tego zasilku powalajaca......... nam tez sie nie nalezy bo T w sierpni zmienil prace........
Angel.
Zwierzoholik;)
Wysłałam wkoncu to maternity allowance - z mysla o tym 8 tygodniowym dodatku wyłącznie. Może się uda..
Czy odmowe tez przysyłaja pisemnie ( moze wiecie) i moze szybciej skoro nie ma procesu wyplaty?
Porobilam tez mase kalkulatorow i zdecydowanie procz Child Benefit bedzie nalezal sie Child Tax Credit ;-) No i housing benefit. Kilka miesiecy jakos damy rade na tych rachunkach a jak zacznie housing wplywac to odetchniemy wkoncu ;-)
A za rok moze przeprowadzimy sie gdzies dalej gdzie ceny sa poprostu ludzkie..
Czy odmowe tez przysyłaja pisemnie ( moze wiecie) i moze szybciej skoro nie ma procesu wyplaty?
Porobilam tez mase kalkulatorow i zdecydowanie procz Child Benefit bedzie nalezal sie Child Tax Credit ;-) No i housing benefit. Kilka miesiecy jakos damy rade na tych rachunkach a jak zacznie housing wplywac to odetchniemy wkoncu ;-)
A za rok moze przeprowadzimy sie gdzies dalej gdzie ceny sa poprostu ludzkie..
kamilaedi
angel- heh z nimi to nic niewiadomo, powinni ci odpisac co i jak, ale u mnie np ja juz dwa razy dostalam od nich kase wlasnie za (MA) a listu z odpowiedzia jak nie bylo tak nie ma......
Angel.
Zwierzoholik;)
Kamila czyli zoreintowalas sie , ze dostalas po tym jak wplynelo na konto a nie jakiejs odpowiedzi?!
Łoooooooale bzdura!! No super..
No ale przeciez wyslalam oryginaly payslipow to co nie odesla?
Łoooooooale bzdura!! No super..
No ale przeciez wyslalam oryginaly payslipow to co nie odesla?
reklama
Podziel się: