Ewstra
Fanka BB :)
abed a jestes a co masz na ulotce napisane?moze wiesz jak to wyglada,ile spotkan i jak dlugo to trwa?Ja sie zastanawiam ale moj M nie bedzie mogl ze mna chodzic ,myslucie ze moge sama uczestniczyc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. a Wy (mówię o pracujących mamusiach) kiedy się wybieracie na macierzyński??
a z irytujących rzeczy- to jak jest bezpłatny dentysta?? byłam dziś i musiałam zapłacić za wizytę bo już im się limit skończył grrrr oczywiście ja mogę zapłacić to nie problem, ale wkurza mnie to że przez tyle lat płacę ubezpieczenie i nie mogę z tego skorzystać... a weźmy takiego bezrobotnego z 22 lata, syn babki ode mnie z pracy, nigdy nie pracował i dziś akurat był u tego samego dentysty za NHS, myślę że to nie fair bo on nawet jednaj składki ubezpieczeniowej nie zapłacił... no ale cóż pocieszam się że w Polsce wcale nie jest lepiej...