reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

Melanie oki ale bez tych miesięcy i dni ;). Wpisze wiek wg roczników żeby sie nie rozdrabniać :). Już kiedyś na wątku "nasze fasolki" wymieniałyśmy informacje na ten temat więc pozwolę sobie spisać te dane. A jeśli któraś chce to zachowac w tajemnicy (choć tam i tak to napisały) to usunę :).

reklama
No to klasyfikacja została uaktualniona ;).

AKTUALIZACJA ;) (obwód brzucha/tc/wzrost/wiek)

KLASYFIKACJA GENERALNA WG OBWODU BRZUCHA :-D
1 - Miloku 110 cm / 25t 2d / 182 cm / 24l
2 - Roksi23 100 cm / 26t 6d / 170cm / 23l
3 - Debiutantka 96,5 cm / 26t 1d / 163 cm / 33l
4 - JustineMyMind 95,5 cm / 24t 4d / 166,5 cm / 22l
5 - Melanie 94 cm / 23t 5d /167 cm / 28l

A ja się już ulatniam z netu. Jak sie ktos dołaczy do brzuchowago współzawodnictwa to możecie zaktualizować listę :).
Życzę miłego wieczoru i kolorowych snów.

Ja też się na listę wpisuję :-D

27 lat, 160-162 cm wzrostu (nie wiem dokładnie :zawstydzona/y:), 91 cm obwodu brzuszka :-D

do tego to by trzeba bylo podac obwod brzucha przed ciaza - wtedy te centymetry dopiero beda miarodajne, bo bedzie wiadomo ile brzuszek urosl :happy:

Masz rację Agutek ale ja np. nie pamiętam ile miałam w pasie przed zaciążeniem (chyba sie wolałam nie mierzyć ;)).

KLASYFIKACJA GENERALNA WG OBWODU BRZUCHA :-D
1 - Miloku 110 cm / 25t 2d / 182 cm / 24l
2 - Martencja 104 cm /24t / 167cm / 26l
3 - Roksi23 100 cm / 27t / 170cm / 23l
4 - Kociczka76 98 cm / 23t 1d / 164cm / 30l
5 - Debiutantka 96,5 cm / 26t 2d / 163 cm / 33l
6 - JustineMyMind 95,5 cm / 24t 5d / 166,5cm / 22l
7 - Melanie 94 cm / 23t 5d /167 cm / 28l
8 - Tigger 93 cm / 23t 2d / 169cm / 25l
9 - Malaga 91cm / 26tc / 162cm / 27l

Witajcie! Widze, ze sie w koncu rozgadalyscie ;-) bo byl czas, ze cicho bylo. Jesli mozna to ja tez bym chciala sie dopisac do tej Waszej listy :-) No wiec ja mam 98 cm w brzuszku, przed ciaza mialam 68cm, mam 164 cm wzrostu, 30 lat :szok: , waze 56 a wazylam przed ciaza 50. Zdjecie brzuszka dorzuce w tygodniu to bedzie komplet :-)
Pozdrawiam.

reklama
To ja tez się dopisuje :tak: :
Wiek- za tydzień i 1 dzień skończe 26 lat, wrost 167 cm, obwód brzuszka: rano 99cm., po sniadanku i obiadku dochodzi nawet do 104 cm :szok: :-D :-D

Do góry