reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
Jezu az sie boje zmierzyc.:szok: :szok:
jak tak to wieczoram sobie jakiegos poszukam . mam taka miarke meblowa ,ale sznurkiem sie zmierze a potem sznurek zmierze :-D :-D :-D hihi ja to jestem pomyslowa:-D :-D :-D :-D

Roksi23 na prowadzeniu - 100 cm :) ale jest też najbardziej zaawansowana 26 t i 6 d.

Na drugim ja 96,5 cm 26t 1 d.

Na trzecim JustineMyMind z 95,5 cm w 24 t i 4 d :).

Melanie spadła na 4te - 94 cm ale to dopiero 23t i 5 d więc niewykluczone, że byłabyś na prowadzeniu po 26 tc :).

Miloku szukaj tego sznurka i dorzucaj sie do licytacji :)

reklama
Roksi juz mozesz plakac 110cm . wiec narazie prowadze;-) ;-)

A moze to ja powinnam plakac:szok: :szok: :szok: hihii ni enie bede :-D :-D :-D

Fajne te nasze zawody

Do góry