reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki rosną ;)

Mój brzusio też opadł bo antenki nie widać:no: Może dziś uda mi się namówić męża na sesję zdjęciową to pokażę Wam mojego olbrzyma:tak: :-D

reklama
Malaga ale przez tydzień to Ci całkiem całkiem urósł :).

A z tym opadaniem to ja sama nie wiem. Mnie lekarka powiedziała, że opadł ale ja mam wrażenie, że zawsze był nisko. Chyba łatwiej to zauważają osoby postronne.

Malaga ale przez tydzień to Ci całkiem całkiem urósł :).
No nie?? :confused: Powiem szczerze, że jak porównałam oba zdjęcia, to nie mogłam uwierzyć, że przez tydzień tak się powiększył :szok: Co prawda tak mi się wydawało, że mnie wybuliło, ale dopiero na zdjęciu zobaczyłam, jak bardzo :tak:

No i tak jak magdakap - jak się wyprostuję to już nie widzę pępka z góry :no:

hej dziewczyny:)
jesli ktoras pamieta moj maly brzuszek, to niech wie, ze on juz nie jest taki maly!:no: przez ostatnie dwa tygodnie przybralam na wadze 5kg, co w sumie dalo mi prawie 10 na plusie, brzuch mam na rowne 100 cm, a o cycuchach nie wspomne, sa tak duze, jakbym miala karmic nie jedna dziecinke tylko z 3 :confused:
mam pytanie do Was, czy ktoras z dziewczyn ma alergie albo astme o tym samym podlozu? ja mam 13 lat i z tego co mi polozna ostatnio mowila nie jest za ciekawie, bo od miesiaca mam juz katar sienny, kicham duzo co nie jest dobra w trakcie porodu. Chcialbym sie dowiedziec czy ktoras ma podobny problem i co na to lekarz prowadzacy....
mel, a Ty kiedy masz termin? i gdzie w ogole przebywasz w uk? i jakie masz ustosunkowanie to tutejszej sluzby zdrowia? pozdrawiam, iza

hej Izadrzew :happy:

termin - 21 marzec
mieszkamy na południowym wybrzeżu UK
służba zdrowia wg mnie :confused: hmmmm...
chyba jak wszystko... mało profesjonalne :baffled:
jednak wiem, ze jak wszędzie pewnie i tu są wyjątki ;-)

a dlaczego pytasz :confused::happy:

hej mel

ja jestem w edinburghu, szkocja, termin mam na 14 marca, ale to moje 1sze dzieciatko i sie nieco boje. Pytalam sie o sluzbe zdrowia, bo bylam ciekawa, czy w calej uk panuja nieco inne zasady, czy moze tylko ja trafilam na taka przychodnie, w ktorej nieco beztrosko traktuja przyszle mamy.:szok:
wiem, ze jestem mloda, ze nie bylo wiekszych komplikacjii przez cala ciaze, ale i tak sie boje:sick:
mel, czy rowniez Tobie zrobili przez cala ciaze tylko 2 razy testy krwi?????????? czy usg mialas tylko 1 ( ja nie mialam w ogole, bo w pl zrobilam) do reszty nie mam wiekszych zarzutow, bo ogolnie jest w miare, ale jesli chodzi o ewentualne komplikacje sa tu totalnie olewane. I dlatego sie tak boje. Teraz jest taka pogoda a nie inna, zaczela mi sie astma i katar sienny o wiele wczesniej, niz zazwyczaj i w zwiazku z tym moge miec male problemy w czasie porodu ( niewskazane kichanie jest kichanie)
zawsze bylam dobrej mysli, ale coraz blizsza data porodu mnie przeraza:szok:

izadzrzew no niestety tak juz jest z ta sluzba zdrowia ale badzmy dobrej mysli

a gdzie ta twoja fotka brzucholka
bo ja to chcyba ja gdzies minelam :baffled: :nerd:

reklama
cześć Marcóweczki - tak z sentymentu do marca sobie Was od czasu do czasu podczytuję. dzielnie się jeszcze trzymacie. u nas w lutym w poprzednim roku posypało się troszkę dzieciaczków. na dniach najstarszy z naszej ekipy będzie obchodził roczek :-)

buziaczki dla Was i Waszych brzucholków.

Do góry