reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

Agutek, widzę antenkę:tak: zupełnie jak u mnie:tak: .
A ja wczoraj widziałam się na nagraniu video z zeszłego tygodnia:szok: szok, ogromna jestem! w lustrze wyglądam dużo lepiej, ha ha;-)

reklama
Elza juz gotowe:tak:

Agutek sliczny brzucho z antenka i jeszcze wysoko pod samymi cycochami
jeszcze nie rodzisz:tak: ;-) :-)

bogda - fajne ujęcie :-D

Agutek - piękna piłeczka i faktycznie bardzo wysoko :tak:

miloku - ja mam nisko, do piersi jeszcze daleko, ale też nie rodzę :-D Może jeszcze pójdzie w górę, jak mały zechce w końcu rosnąć..
Póki co spala kalorie, bo ciągle ćwiczy ;-) :-D

ja tez mam nisko od samego pocztku

mi si ejeszcze nie podniosl i chyba juz sie nie podniesie a moze ???:baffled: :dry:

Malaga a twoja dzidiza to napewno rosnie teraz jak na drozdzach:tak: :tak:

ja tez mam nisko od samego pocztku

mi si ejeszcze nie podniosl i chyba juz sie nie podniesie a moze ???:baffled: :dry:

Malaga a twoja dzidiza to napewno rosnie teraz jak na drozdzach:tak: :tak:
miloku - mi się tylko w górę zaokrąglił :tak: A co do dzidzi - ja mam nadzieję, że rośnie.. A póki co jednego jestem pewna - broi strasznie :-D Teraz tak się rozpycha, że mam wrażenie, że zaraz pęknę :szok:

reklama
Malaga jak sie tak rozpycha to chyba znaczy ze rosnie i ma malo miejsc w brzuchu ,dlatego tak to mocno czujesz

no to super napewno juz o kilogram wiekszy jest:tak: :-)

on pewnie ma juz malo miejsca w brzuchu i zaaz brzucho sie powiekszy :tak:

Do góry