reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki rosną ;)

Agutek, widzę antenkę:tak: zupełnie jak u mnie:tak: .
A ja wczoraj widziałam się na nagraniu video z zeszłego tygodnia:szok: szok, ogromna jestem! w lustrze wyglądam dużo lepiej, ha ha;-)

reklama
Elza juz gotowe:tak:

Agutek sliczny brzucho z antenka i jeszcze wysoko pod samymi cycochami
jeszcze nie rodzisz:tak: ;-) :-)

bogda - fajne ujęcie :-D

Agutek - piękna piłeczka i faktycznie bardzo wysoko :tak:

miloku - ja mam nisko, do piersi jeszcze daleko, ale też nie rodzę :-D Może jeszcze pójdzie w górę, jak mały zechce w końcu rosnąć..
Póki co spala kalorie, bo ciągle ćwiczy ;-) :-D

ja tez mam nisko od samego pocztku

mi si ejeszcze nie podniosl i chyba juz sie nie podniesie a moze ???:baffled: :dry:

Malaga a twoja dzidiza to napewno rosnie teraz jak na drozdzach:tak: :tak:

ja tez mam nisko od samego pocztku

mi si ejeszcze nie podniosl i chyba juz sie nie podniesie a moze ???:baffled: :dry:

Malaga a twoja dzidiza to napewno rosnie teraz jak na drozdzach:tak: :tak:
miloku - mi się tylko w górę zaokrąglił :tak: A co do dzidzi - ja mam nadzieję, że rośnie.. A póki co jednego jestem pewna - broi strasznie :-D Teraz tak się rozpycha, że mam wrażenie, że zaraz pęknę :szok:

reklama
Malaga jak sie tak rozpycha to chyba znaczy ze rosnie i ma malo miejsc w brzuchu ,dlatego tak to mocno czujesz

no to super napewno juz o kilogram wiekszy jest:tak: :-)

on pewnie ma juz malo miejsca w brzuchu i zaaz brzucho sie powiekszy :tak:

Do góry