reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
wiecie, nie chce panikowac itp., no ale wiadomo - pierwsza ciaza, nie wiem czego sie spodziewac....i tak jakos mnie to troszke zmartwilo, ze tak szalala dzidzia a teraz cisza...:eek:
ale skoro mowicie, ze normalne to musze w to wierzyc ;-)
uspokoja mnie fakt, ze co jakis czas czuje jak plywa...
ale najlepiej to byloby w ogole czuc dzieciaka non-stop hehe ;-)

Hej brzuszki :)
Ja wlasnie wczoraj strasznie sie martwilam, bo lobuz sie strasznie rozpanoszyl w swoim M1;-) . Tak kopal, ze przestraszylam sie, ze cos zlego sie dzieje, kop za kopem, chyba z 10 razy w ciagu 5 minut!!
Ale chyba wszystko ok, w poniedzialek wizyta....
No i widzialam juz jak skora na brzuchu delikatnie sie uniosla:tak:
Od rana pije gorace mleko z miodem i herbatke z cytryna, bo gardlo mnie zaczyna bolec:baffled:

no ja wlasnie siedze na forum i od 15 minut dzidzia szaleje
dostaje kop za kopem!!!
ale cudne uczucie :-) :-) :-) :-) :-)
w ogole dzisiaj maluszek jakis aktywny, co mnie bardzo cieszy :tak:

moniko tg uwazaj na swoje zdrowko :-)

Agutek
ok, dzieki za troske. Czy Ty tez tak strasznie nisko czujesz te kopniaczki? Ja czuje na samym dole brzucha, tuz nad spojeniem lonowym....

reklama
Do góry