reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
Agutek masz na myśli gabaryty ;)??
A to było przed obiadem niestety....kurcze muszę chyba sobie odpuścić chociaż słodycze bo będę mieć potem wielki a raczej ciężki problem ;).

eeee Debiutantko to nie słodycze :-)
jesteś szczuplutka przecież

mój brzuszek jest identyczny jak się najem :eek:
a dzisiaj rano to aż zwątpiłam, bo mi brzuch prawie zanikł :eek:
ale już teraz jest spowrotem :-D

Debiutantko - widać na zdjęciu, że jesteś szczuplutka :tak: A brzuszek świetny :-)

Melanie - ja też się czasem rano zastanawiam, gdzie jest moje dziecko :laugh2: Ale jak tylko coś zjem maleństwo wyskakuje na wierzch :laugh2:

Jejku, Debiutantko, jaki sliczny brzuszek!!:-)

Ja tez taki chceeee!!!!
Moj ma trzy tygodnie mniej i wcale go nie widac...:-(

Juz zwatpilam, czy sie kiedykolwiek pokaze;-)

Nawet nie mam co sie tutaj pokazywac z takim brzuszkiem, ktory wyglada praktycznie jak warstewka tluszczyku;-)

Pozdrawiam wszystkie piekne brzuszki na tym forum!!:-)

A ja odkąd wiem, że jestem w ciąży to jakoś nie mam potrzeby leżenia na brzuchu. Może to jakieś podświadome działanie ;).

Ja to może mam pokaźny ten brzuch ale za to nie czuję "kopów" :( jak większość z Was...

Ja to może mam pokaźny ten brzuch ale za to nie czuję "kopów" :( jak większość z Was...

Nie martw się, jeszcze poczujesz :tak: Ja czuję kopniaczki bardzo rzadko.. (już od 16 tygodnia, choć na początku były baaardzo rzadkie i nie byłam pewna, czy to na pewno "TO") i czekam na więcej ;-)

reklama
Nie martw się, jeszcze poczujesz :tak: Ja czuję kopniaczki bardzo rzadko.. (już od 16 tygodnia, choć na początku były baaardzo rzadkie i nie byłam pewna, czy to na pewno "TO") i czekam na więcej ;-)

moja dzidzia znowu sie leniwa zrobila...
takie dawala mi serie, a teraz cisza...:eek:
wczoraj rano na chwile sie rozbrykala, a potem juz nic nie czulam, tylko wieczorem poplywala sobie...i do tej pory cisza jak makiem zasial - mam nadzieje, ze to normalne....:-)

Do góry