reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

ale ładne brzusie:-D muszę swój też uwiecznić dzisiaj mierzyłam swój brzusio i tak na wyskokości pępka ma 94 cm:szok: wczoraj gin mnie zwarzył i mam 4 kg na plusie pewnie teraz to już co miesiąc będzie przybywać 4kg lub więcej:szok:

reklama
Agutek - piękny brzucholek :-D Super wyglądasz :tak: I spodnie mi się podobają ;-)

martencja - pięknie zaokrąglony 17 - tygodniowy brzuszek :-D

Dziękuję :-) !!! Choć ja z tym swoim brzuszkiem mam podobnie jak Malaga, czasem wydaje mi sie on duuuuży, a czasem jakby sie zmiejszył ;-) ,ale mam nadzieję,że mieszkające tam Maleństwo czuje się dobrze.Czekam już niecierpliwie na wtorkową wizytę.
Pozdrawiam wszystkich!!!

reklama
to ja też zadebiutuje na tym wątku :-D

18 tc

v0l1217brzucholek18tcmininj7.jpg

Do góry