reklama
A
Agutek
Gość
To ja też się dołączę.
17 tydzień, tuż po tygodniowym pobycie w szpitalu (gdzie sie leży, śpi, je, leży, je, śpi...)
W moim tempie to pobiję wagą mojego męża
debiutantko sliczny ciazowy brzuszek:-)
debiutantka
Marcówka 2007
Nowa - ja może na zdjeciu tak "niepozornie" wyglądam ale rzeczywistość jest inna... A moj mąż waży ok. 86kg więc gdybym przybrała 30kg to go lekko pobiję .
A
Agutek
Gość
Moj brzuszek w 17t4d ciazy.
debiutantka
Marcówka 2007
Ale masz fajny brzuszek Agutka .
Teraz to już po nas widać ciążę, nie ma co .... Ja to lubie swój wystawiać i go nie ukrywam pod luźnymi bluzkami (nota bene teraz wszystkie zaczynają być opięte ), w końcu jest się z czego cieszyć .
Teraz to już po nas widać ciążę, nie ma co .... Ja to lubie swój wystawiać i go nie ukrywam pod luźnymi bluzkami (nota bene teraz wszystkie zaczynają być opięte ), w końcu jest się z czego cieszyć .
T
tigger
Gość
Piekne brzuszki macie!!:-)
A mojego jak nie widac, tak nie widac...:-(no, moze ledwo...
Ale moze jest domyslny i wyjdzie dopiero po slubie, zebym mogla sie w suknie zmiescic
A mojego jak nie widac, tak nie widac...:-(no, moze ledwo...
Ale moze jest domyslny i wyjdzie dopiero po slubie, zebym mogla sie w suknie zmiescic
malaga
Fanka BB :)
moj brzyszek wychodzi dopiero popoludniu!rano jakby go wcale nie bylo!
Mój też jest większy wieczorem
Wczoraj zrobiłam zdjęcie brzuszkowi z rana (wiem, wiem, jestem nawiedzona i macie mnie dość ) i mam wrażenie, że zmalał Ale na tym etapie, to pewnie kwestia ilości pochłoniętego żarełka i ujęcia ;-)
16t6d
Agutek - super brzusio!!
reklama
A
Agutek
Gość
malaga (Nowa) ty to jestes chudzinka. Cos mam wrazenie, ze ty jak Rusalka bedziesz miala maluski brzuszek do konca ;-)
Podziel się: