reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
bylam dzisiaj w pracy i stwierdzilam ze chyab czesciej bede ich odwiedzac

tyle co ja sie tam komplementow nasluchalam to nawet maz mi w ciagu calej ciazy nie powiedzial:-D :-D :-D

babki zachwycaly sie ze ja to juz prawie zaraz rodze a brzuch najwyzej na 6 miesiac mam i slicznie wygladam i ach i och :tak: :-) :-) :-) :-D :-D :-D

troche przesadzily z tym 6 miesiacem , ale nie zmienia faktu ze milo mi sie zrobilo

powiedzialy ze wygladam jakbym calymi dniami na silowni siedziala:-D :-D :-D :-D :-D

a ja tyje i tyje , ale mi milo :tak: :tak: :tak:

no widzisz

to jako terapie musisz sobie zastosować częstsze wizyty u tych Pań :-)
O, to ja bym chętnie też tam poszła ;-) :-D

Chociaż i ja się nasłuchałam po powrocie do pracy :tak: :-D Pierwsze to było - no coś Ty, wróciłaś do pracy???!! :-D Drugie - już urodziłaś czy co?? Gdzie masz brzuch??!! :-D :-D No i standardowe - ładnie wyglądasz :-p :-D :-D

Miło miloku ;-) :-D A ja i tak wiem swoje - zważyłam się dzisiaj u pani doktor: +12 kg!!!! :tak: Ważymy 61 kg :tak: Oj - dawno tyle nie miałam :szok: :-D

Malaga, laseczko! Po porodzie napewno od razu wskoczysz w swoje ciuszki!Super!Ja sobie daje 4 m-ce na powrót do normy. Będę ćwiczyła brzuszek, przede wszystkim!

reklama
Och ja bardzo bym chciala wrocic do pracy w "swojej" wadze...zeby nikt nie komentowal za moimi plecami "ale sie roztyla" ;-) :-D
mysle, ze wiosna i lato to bardzo sprzyjajace chudnieciu pory roku wiec dobrze trafilysmy :tak:

Do góry