reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
wow niezly gigancik - na pewno w srodku jest tylko jedna sztuka? ;-) :laugh2:
fajny i taki ksztaltny :tak:

Agutek !!!! Ty mnie nie strasz!!!! Chyba by na porządnym USG zauważyli, że jest więcej lokatorów :szok: ??!!

Magdakap mnie to właściwie nie wystaje, na początku jak mi zaczął brzuch rosnąć to mi się pępek rozciągnął a teraz to tak ciutke górą odstaje ale może nie wyjdzie całkiem ;-)

mi też nie wystaje ;-)

debiutantko, faktycznie imponujący :tak:
ja mam już 4 cm więcej od ostatniego mierzenia :eek:
czyli mam 105 cm
uważaj, bo Cię gonię :tak:

super debiutantko i juz wdac ze do gory teraz idzie :tak:

magda mi to tez nie wystaje i licze na to ze mi nie wyjdzie :tak:

chyba trezba nasza liste zaktualizowac:tak:

KLASYFIKACJA GENERALNA WG OBWODU BRZUCHA :-D
1 - Anija 120 cm / 26t 1d / 173cm / 31l
2 - Miloku 110 cm / 29t 6d / 182 cm / 24l
3 - Monika_tg 105cm / 27t 6d / 172 cm/29l
4 - Debiutantka 105cm / 30t 5d / 163 cm / 33l
5 - Martencja 104 cm /26t 3d/ 167cm / 26l
6 - Roksi23 102 cm / 29t 3d / 170cm / 23l
7 - Kamilas 101 cm /27t 3d / 168 cm/ 30l
8- Mr Szaja101cm / 30 t 1 d / 177cm / 23 l
9 - Melanie 105 cm / 26t 2d / 167 cm / 28l
10 - JustineMyMind 100 cm/ 27t 1d/ 166,5cm / 22l
11 - Kociczka76 98 cm / 23t 1d / 164cm / 30l
12 - Mgdakap97cm/ 27 t 6d / 164 cm / 30l
13 - Agutek 99 cm / 29t / 160cm / 25l
14- Tigger 96 cm / 27t 2d / 169cm / 25l
15 - Malaga 93cm / 28t 3d / 162cm / 27l

akualizujemy dane:tak:

Miloku to mnie pocieszyłaś, że do góry idzie bo mi już 2 osoby powiedziały, że mam go nisko (chyba to nawet pisałam ale mam ciążową sklerozę ;)).

A jak to jest z opadaniem brzucha przed porodem? Bo znajoma mi mówiła, że poznać to po tym, że jak się siedzi to się brzuch o uda opiera... Prawda to ??

Jeśli o aktualizację danych chodzi to zmieniły się też tygodnie ciąży (ale to sie co chwilę zmienia) no i nie wiem czy wieku nie należałoby o rocznik przesunąć ;)...

O kurka wodna :szok: debiutantko Ty wyglądasz jakbyś była w 40 a nie w 32 tc:tak:. nie masz nisko:no:
Prosze o zaktualizowanie mnie:):)

JustineMyMind 104 cm/ 30t 4d/ 166,5cm / 23l

Tak bdw to mnie też na początku wszyscy mówili że bede mieć bliźniaki bo w 3 miesiącu wyglądałam na 5. Ale na USG faktycznie było by chyba widac że jest parka:tak:

i mnie tez prosze o zaktualizowanie mnie.nie wiem ile mam w brzusiu,ale wiem jaka waga,104 kg:szok:.waga spada z poprzedniej ciazy:-).no coz do szczuplych nie nalezalam i nie naleze.ale zmieni sie to juz niedlugo:-):-):-).

i mnie tez prosze o zaktualizowanie mnie.nie wiem ile mam w brzusiu,ale wiem jaka waga,104 kg:szok:.waga spada z poprzedniej ciazy:-).no coz do szczuplych nie nalezalam i nie naleze.ale zmieni sie to juz niedlugo:-):-):-).

Przepraszam,elza 74, ale jak ma Cie Miloku "zaktualizować" jeśli nie podałaś swoich "danych":confused:
jeszcze Cie chyba nie ma na liście. podaj więc: obwód brzusia (jeśli masz miare), tydzień ciąży, wzrost i wiek :happy:
a Miloku doda Cie do listy:-p:-p:-p
Miloku - dodasz koleżankę, prawda:confused:;-);-)

reklama
Do góry