reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

Ja też po świętach nie mogłam płaszcza zapiąć, dzisiaj poszłam do kuśnierza i przesunął mi guziki i już sie dopinam.:-D jak jeszcze przytyje to mi zakładki jakies przyszyć będzie musiał:szok:
Malaga ty nie wyglądasz faktycznie na ósmy miesiąc - raczej rzeczywiście na szósty:tak::-D ale gratulacje. dzidzia nadciąga:szok::-D:-D

reklama
Wróciłam od lekarza i podaje swoją aktualną wagę.67,5 kg - myślałam, że przez Święta więcej przybrałam. Miła niespodzianka.Mam obszerną kurtkę (jeszcze z poprzedniej ciąży) - dotrwam do końca, tym bardziej, że często nie wychodzę.:))Może i Wy w swoich dotrwacie do końca, przecież niedługo brzuszek się opuści i nie będzie juz tak sterczący:))

ja jzu nawet na wage nie wskakuje bo az sie boje patzrec w dol-zreszta i tak juz ledwo ja widze!moj gin mnie znowu okrzyczy,ze tak duzo mi sie przytylo!

To krzyczą nawet jak jest nadwagda? myślałam, że czepiaja się tylko chudych mamuś, zarzucając im, że się w ciąży odchudzają!

moj sie smieje, bo nigday nie chce wchodzic na wage jak jestem u niego!i mowi,ze bedzie musial kazac mojemu chlopu zamykac lodowke!:tak:

A ja jak się dowiedziałam, że mam cukier w normie zaczęłam się objadać słodyczami. Nawet dziecku Kinderki podkradam. A teraz jak to piszę konsumuję blok czekoladowy - koleżanka mi przyniosła, własnej roboty.Pychotka!Bogda, nie może być tak źle! Przyznaj, ile przytyłaś?

reklama
jak można sie w ogóle odchudzać w ciąży:confused::szok::laugh2:

no krzyczą...moja koleżanka ważyła o 8 kilo więcej :szok:w ósmym miesiącu niż w siódmym i ją opieprzyli:tak::tak: łącznie przytyła 20:baffled::szok:

mój brzuszek mierzy 104 cm czyli troche ostatnio urósł, ale waga nie skoczyła tak drastycznie jak myślałam, no i biust sie nie powiększa:-(;-)

Do góry