reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

roksi miedzy nami 2 tyg roznicy a ty juz tak wysoko masz brzuszek

e no co ty ja juz tez gigantyczna
ale ja jeszce dodatkowo wszedzie naokolo tez uroslam

reklama
debiutantko nie bedzie tak zle licze na to ze damy rade . bedziemy sie razem dopingowac w gubieniu dupek

a mi sie jeszcze na brzuchu nie porobily.

ale za to mam juz kilka starych i na boczkach i nowe doszly
i mam jeszcze na nogach i wlasnie tam najwiecej przytylam

dziewczynki fajne brzuszki macie :-) kazdy inny i piekny na swoj indywidualny sposob :happy:

co do wagi to teraz bedziemy ponoc przybierac jeszcze troszke...szczegolnie dzidziolek bedzie tyl ostro
mi poki co waga idzie zgodnie co do kilograma z tym kalkulatorem, co wczesniej sprawdzalysmy...ciekawe czy sie tak utrzyma :confused:

Piękne brzuchale, a oto mój - równie interesujący:
pc310043rq8.jpg

Zgadzam się z Agutkiem
każdy brzuchol inny i ładny :tak:
zaraz będę mężowi dupkę truła, zeby mi walną fote :-)
jeszcze w starym roku :tak:

debiutantko - to mnie będziesz lubiła :-D

W Nowym Roku życzę Wam 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości!!!

reklama
kurcze, ale macie fajne brzucholki:-)moj nie taki duzy, ale po nowym roku zrobie fotki i wkleje:-)na razie zero rozstepow, ale moja siostra miala dopiero po porodzie, wiec moze ja tez...ale ogolnie pocieszyla mnie, ze nie byly tragiczne:-)
a jak ma sie waga, ktora przybywa w ostatnim trymestrze w stosunku do calosci?jest jakis przelicznik? ja weszlam w trzeci trymestr z 7 kg i ciekawi mnie to ile jeszcze mi przybedzie...

Do góry