reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
o jaki wielgachny brzuchal ;-)
mamy podobne rozstępy roksi :-( mam tylko nadzieje że nie pojawią sie w innym miejscu, np na brzuchu...
nie bój żaby,;-) podobno bledną i ślad po nich niewielki.. mam nadzieje
mamy podobne rozstępy roksi :-( mam tylko nadzieje że nie pojawią sie w innym miejscu, np na brzuchu...
Lajla83
Fanka BB :)
o jaki wielgachny brzuchal ;-)
no własnie też mam taką nadzieje
idę w środę na usg zobaczymy jaki wielkolud jest w moim brzusiu
M
Melanie
Gość
eee tam
takie 2 sznytki ;-)
ale Ty też jesteś zgrabna
cholera a już Cie lubiłam
teraz musze przestać
takie 2 sznytki ;-)
ale Ty też jesteś zgrabna
cholera a już Cie lubiłam
teraz musze przestać
debiutantka
Marcówka 2007
Hehhehe Melanie, ja też będę musiała chyba Twoja strategię lubienia - nielubienia ze wzgl. na przyrost masy zastosować ;-) .
A Roksi23 to chyba tylko w brzuszek poszło bo nie widzę jakiś nadmiarów na biodrach.
Ja juz nie mogę na siebie patrzeć bo nogi i tyłek mam już ogrooomne a z nich natrudniej się czegoś pozbyć i pewnie będę musiała z tym żyć .
Rozstępów na razie jakoś nie widzę ale może sa tam gdzie ja już nie dam rady zajrzeć. Wolałabym już miec rozstępy niż ten fet .
A jak sądzicie - e jakim tempie jeszcze bedziemy nabierac masy ? W 30 tc Młody wazył ok. 1,6 kg czyli jeszcze lekko raz tyle przybierze, ciekawe ile przy okazji ja.... Ten kalkulator przybierania masy w zależności od wagi wyjściowej, do którego ktoś kiedyś dał linka, to u mnie już nie ma nic wspolnego z rzeczywistością, bo wg. niego mogłabym jeszcze ze 2kg przytyć a tyle to na samo dziecko pójdzie...
A BARYŁA w 31tc wygląda tak:
A Roksi23 to chyba tylko w brzuszek poszło bo nie widzę jakiś nadmiarów na biodrach.
Ja juz nie mogę na siebie patrzeć bo nogi i tyłek mam już ogrooomne a z nich natrudniej się czegoś pozbyć i pewnie będę musiała z tym żyć .
Rozstępów na razie jakoś nie widzę ale może sa tam gdzie ja już nie dam rady zajrzeć. Wolałabym już miec rozstępy niż ten fet .
A jak sądzicie - e jakim tempie jeszcze bedziemy nabierac masy ? W 30 tc Młody wazył ok. 1,6 kg czyli jeszcze lekko raz tyle przybierze, ciekawe ile przy okazji ja.... Ten kalkulator przybierania masy w zależności od wagi wyjściowej, do którego ktoś kiedyś dał linka, to u mnie już nie ma nic wspolnego z rzeczywistością, bo wg. niego mogłabym jeszcze ze 2kg przytyć a tyle to na samo dziecko pójdzie...
A BARYŁA w 31tc wygląda tak:
M
miloku
Gość
mel to ja dla pocieszenia wkleje swoje
M
miloku
Gość
a widzisz debiutantko jakie mi boczki wychodza
gdzies te 14 kilo musialo sie osadzic
ja mysle ze jescze jakies 6 kilo przytyje
ale mam nazdieje ze nie wiecej
ale tez bede musiala z boczkami zyc bo okropnie ciezko schodza
gdzies te 14 kilo musialo sie osadzic
ja mysle ze jescze jakies 6 kilo przytyje
ale mam nazdieje ze nie wiecej
ale tez bede musiala z boczkami zyc bo okropnie ciezko schodza
M
miloku
Gość
roksi i debiutantko sliczne brzuszki macie
reklama
debiutantka
Marcówka 2007
Miloku ale Ty to jesteś wysoka i sie te boczki stracą a ja nie dość, że kurdupel to z wielkim dupskiem .
A porobiły się Wam te kreski na brzuchu?? Bo mnie to jakoś tak nietypowo bo od pępka w górę a z tego co widziałam to zwykle od pępka w dół są.
A porobiły się Wam te kreski na brzuchu?? Bo mnie to jakoś tak nietypowo bo od pępka w górę a z tego co widziałam to zwykle od pępka w dół są.
Podziel się: