reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
Melanie pisze:
ooo okazały  :)
mój jest młodszy ale rozmiarowo goni Twój  ;)

sporo zalezy od ujecia ;) ja akurat zrobilam przyblizenie i wyglada jak wyglada haha :laugh:
ale faktycznie momentami mam wrazenie, ze sie niezle spaslam :p :p
nasze brzuszki sa teraz na takim smiesznym etapie, ze wygladaja jeszcze nie do konca ciazowo, a bardziej jakbysmy sobie przytyly troszke ::)
dlatego chcialabym juz miec taka porzadna pileczke z przodu, zeby nikt nie mial watpliwosci, ze nosze tam dziecko >:D

roksi23 pisze:
:mad: ten brzuch miał kiedyś super mięśnie! ciekawe czy jeszcze wrócą :mad:

spokojnie
jak im troche pomożesz, to wrócą ;)

naprawde zgrabne z was brzuchalki :) :) :)

heheh - teraz wyglądamy jak objedzone, troszke upasione laski :D :D :D

Elżbietka pisze:
Malaga, ty powinnąs sie zgłosić do modelowania w ciążowych ciuszkach :) ślicznie i zgrabnie wyglądasz :) tzn nie tylko wyglądasz, ale i jestes taka :)

Agutek pisze:
No nie..normalnie modelka ;D

Dziękuję Wam, ale w ciążowych ciuszkach robią "całościowe" zdjęcia ;) ;D ;D ;D Ja tam wolę sam brzusio fotografować ;)

Cieszę się, że dołączyła reszta marcóweczek :D :D

Brzucholki mamy piękne :D

Tak tak -racja Elżbietko!..i wiecie co...? zatęsknicie za brzuszkiem - bo ja tesknie- mimo iż zawartość tulę i kocham, ponad życie:)- to fajnie było tak dumnie nosić brzuszek:)
a męża juz podpytuję ..kiedy drugie?:)..choć Klaudia ma dopiero 3 miesiące:) :laugh:

Oj Rusałeczko, na pewno będziemy tęsknić tak jak Ty za brzuszkiem :D A na razie dumnie go nosimy ;) :D

Mam nadzieję, że nie macie mnie jeszcze dość, ale nie mogę się powstrzymać i tutaj nie wkleić ;)

15t3d

Rośniemy!!! :D :D :D

reklama
To ja też się dołączę.
17 tydzień, tuż po tygodniowym pobycie w szpitalu (gdzie sie leży, śpi, je, leży, je, śpi...)

W moim tempie to pobiję wagą mojego męża ;)

Do góry