reklama
A
Agutek
Gość
Melanie pisze:ooo okazały
mój jest młodszy ale rozmiarowo goni Twój
sporo zalezy od ujecia ja akurat zrobilam przyblizenie i wyglada jak wyglada haha :laugh:
ale faktycznie momentami mam wrazenie, ze sie niezle spaslam
nasze brzuszki sa teraz na takim smiesznym etapie, ze wygladaja jeszcze nie do konca ciazowo, a bardziej jakbysmy sobie przytyly troszke :
dlatego chcialabym juz miec taka porzadna pileczke z przodu, zeby nikt nie mial watpliwosci, ze nosze tam dziecko >
M
Melanie
Gość
roksi23 pisze:ten brzuch miał kiedyś super mięśnie! ciekawe czy jeszcze wrócą
spokojnie
jak im troche pomożesz, to wrócą
naprawde zgrabne z was brzuchalki
heheh - teraz wyglądamy jak objedzone, troszke upasione laski
malaga
Fanka BB :)
Elżbietka pisze:Malaga, ty powinnąs sie zgłosić do modelowania w ciążowych ciuszkach ślicznie i zgrabnie wyglądasz tzn nie tylko wyglądasz, ale i jestes taka
Agutek pisze:No nie..normalnie modelka ;D
Dziękuję Wam, ale w ciążowych ciuszkach robią "całościowe" zdjęcia ;D ;D ;D Ja tam wolę sam brzusio fotografować
Cieszę się, że dołączyła reszta marcóweczek
Brzucholki mamy piękne
Elżbietka
mother of two sons&angel
no i faktycznie Marcóweczki rosna wszystkie jestesci śliczne i zgrabne
Tak tak -racja Elżbietko!..i wiecie co...? zatęsknicie za brzuszkiem - bo ja tesknie- mimo iż zawartość tulę i kocham, ponad życie- to fajnie było tak dumnie nosić brzuszek
a męża juz podpytuję ..kiedy drugie?..choć Klaudia ma dopiero 3 miesiące :laugh:
a męża juz podpytuję ..kiedy drugie?..choć Klaudia ma dopiero 3 miesiące :laugh:
A
Agutek
Gość
rosniecie rosniecie
M
Melanie
Gość
oj tak
widac dokładnie
widac dokładnie
reklama
debiutantka
Marcówka 2007
To ja też się dołączę.
17 tydzień, tuż po tygodniowym pobycie w szpitalu (gdzie sie leży, śpi, je, leży, je, śpi...)
W moim tempie to pobiję wagą mojego męża
17 tydzień, tuż po tygodniowym pobycie w szpitalu (gdzie sie leży, śpi, je, leży, je, śpi...)
W moim tempie to pobiję wagą mojego męża
Podziel się: