pluto_nova
Moderator
Chciałabym bardzo podziękować za udział w wątku i naszczanie tyle pozytywów!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@AScarlett lepiej?Chciałabym bardzo podziękować za udział w wątku i naszczanie tyle pozytywów!
Wzięłam sobie mocno do serca Twój rozkaz z pierwszej stronyChciałabym bardzo podziękować za udział w wątku i naszczanie tyle pozytywów!
Ja się opierdalałamWzięłam sobie mocno do serca Twój rozkaz z pierwszej strony
Kurde, żeby wszyscy w policji buli tak pozytywnie pojechani xdTu policja! 997 ten numer to kłopoty
Aj tam, w apce pewnie pamięć zapchana serduszkamiJa się opierdalałam
Nie, już się nie chcę denerwować czekam na pierwszą wizytę 14/04Suuper u mnie też był piękny przyrost, a też się bardzo bałam Bo pierwsza wiedziałam że coś wyjdzie skoro 2 testy dały dwie krechy Zapraszam na mamusie grudniowe, bo mało tam ruchu póki co, czuje się osamotniona Będziesz robić kolejne bety czy czekasz do wizyty?