E
eag
Gość
Nieee nie brałam właśnie. A myślisz, ze odstawić lek na jakiś czas? Brać polowe?Zbadaj za jakiś czas ponownie. TSH sobie lubi skakać. Jak na zbijanie z 5 dawka przyzwoita. Nie brałaś leku przed pobraniem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee nie brałam właśnie. A myślisz, ze odstawić lek na jakiś czas? Brać polowe?Zbadaj za jakiś czas ponownie. TSH sobie lubi skakać. Jak na zbijanie z 5 dawka przyzwoita. Nie brałaś leku przed pobraniem?
Piąteczka u mnie znowu dzis tylko 0,13 rano 0,48 niedawno. Śluz typowo poowulacyjnymam kilka innych rzeczy do zadreczania chyba moje ciało usłyszało że od tego cyklu wracamy do staran i postanowiło się zjeba***c bo nawet pik mi nie wychodzi a nie było z tym problemu przez ostatnie 8 miesięcy
Nieee nie brałam właśnie. A myślisz, ze odstawić lek na jakiś czas? Brać polowe?
Żeby pobudzić owulacje.Zakładając, że krwawienie przyszłoby 1.04, a Ty w 14 dv już masz ciałko żółte na usg to normalnie miałabyś owu jakoś właśnie w okolicy 11 kwietnia więc na co to clo?
Przypomniałaś mi, że witamina E na mnie czeka w paczkomacie . Do dzisiaj.Mi się wydaje, że niepotrzebnie wpadasz w panikę. Dużo dziewczyn tak ma, że śluzu po okresie jeszcze nie ma, pojawia się w okolicach płodnych i po zanika. I to jest normalne. Często też na zewnątrz śluzu nie ma, a w środku jest.
Z drugiej strony czy wielkie gluty w majtkach są fajne? No nie
Ja sama nie mam szałowego śluzu i czasem się wspomagamy żelem. Teraz jak biorę witamine E to mam wrażenie, że jest troszkę lepiej. Ale nie mam ciągle mokro w majtkach.
Śluz często jest w środku, ale nie wypływa, zwłaszcza jak jest bardziej gęsty.ja mam troche dziwnie, bo czuje jakby bylo mega mokro ale pozniej na wkladce albo nawet na papierze nic za bardzo nie ma wiec nie wiem czy to po prostu tam wszystko siedzi czy jest to kolejna rzecze ktora sobie wymyslam
Żeby pobudzić owulacje.
Teraz to ja już nie wiem co robić.
Cieszyłam się z tego planu.
A co najlepsze że to lekarz który jest polecany w okolicy i dlatego mu zaufałam i wierzyłam w to co mówi...
A jest polecany do czego? Do leczenia niepłodności czy na przykład prowadzenia ciąży?Żeby pobudzić owulacje.
Teraz to ja już nie wiem co robić.
Cieszyłam się z tego planu.
A co najlepsze że to lekarz który jest polecany w okolicy i dlatego mu zaufałam i wierzyłam w to co mówi...
Ta, mój poprzedni uparcie twierdził, że duphaston na pewno owu nie zablokuje. Opinii mnóstwo, same 5 i pewnie był dobry, ale w innych kwestiach.A jest polecany do czego? Do leczenia niepłodności czy na przykład prowadzenia ciąży?
Miałam takiego, że był mega fachowcem w robieniu USG ciążowego. Natomiast w kwestii starań to był team "duphaston od 16dc i do zobaczenia w ciąży za 3 miesiące"
Polecany do problemów zajścia w ciążęA jest polecany do czego? Do leczenia niepłodności czy na przykład prowadzenia ciąży?
Miałam takiego, że był mega fachowcem w robieniu USG ciążowego. Natomiast w kwestii starań to był team "duphaston od 16dc i do zobaczenia w ciąży za 3 miesiące"