Wika.00
Fanka BB :)
Ni ma jeszcze
Pośpiesz ich tam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ni ma jeszcze
Zaraz zadzwonię aferkę zrobićPośpiesz ich tam
Ja się cieszę, ze akurat Nasz pokój nie musi odbierać telefonu. Do Nas jak dzwonią to żadna rozmowa miło nie wyglada , a ja należę do takich osób ze jak ktoś by mnie wyzywał przez telefon to ja bym nie siedziała cichoa mi się zdarzyło kilka razu zakończyć służbową rozmowę telefoniczną słowami „to paaa”
jak do mnie klient kiedyś powiedział, że jestem niepoważna to mu odpowiedziałam , że on też do najmądrzejszych nie należyJa się cieszę, ze akurat Nasz pokój nie musi odbierać telefonu. Do Nas jak dzwonią to żadna rozmowa miło nie wyglada , a ja należę do takich osób ze jak ktoś by mnie wyzywał przez telefon to ja bym nie siedziała cicho
w takich sytuacjach podaje się numer do MF i odsyła delikwenta co Wy winne, że to wszystko takie głupieJa się cieszę, ze akurat Nasz pokój nie musi odbierać telefonu. Do Nas jak dzwonią to żadna rozmowa miło nie wyglada , a ja należę do takich osób ze jak ktoś by mnie wyzywał przez telefon to ja bym nie siedziała cicho
Ja sie czuje mega zmęczona , delikatnie mnie pobolewa brzuch i mam ulane cyce .@Kaala @Aczkolwiek@to_na_pralkę cudownie a jak się czujecie? Jak w cionszu czy nie
Ja sie czuje mega zmęczona , delikatnie mnie pobolewa brzuch i mam ulane cyce .
Nie wiem jak Ci co odbierają u mnie w pracy rozwiązują takie rozmowy. Ale ze mną by długo nie pogadaliw takich sytuacjach podaje się numer do MF i odsyła delikwenta co Wy winne, że to wszystko takie głupie