reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
a mi się zdarzyło kilka razu zakończyć służbową rozmowę telefoniczną słowami „to paaa”🫣
Ja się cieszę, ze akurat Nasz pokój nie musi odbierać telefonu. Do Nas jak dzwonią to żadna rozmowa miło nie wyglada , a ja należę do takich osób ze jak ktoś by mnie wyzywał przez telefon to ja bym nie siedziała cicho 😂

Ja się cieszę, ze akurat Nasz pokój nie musi odbierać telefonu. Do Nas jak dzwonią to żadna rozmowa miło nie wyglada , a ja należę do takich osób ze jak ktoś by mnie wyzywał przez telefon to ja bym nie siedziała cicho 😂
jak do mnie klient kiedyś powiedział, że jestem niepoważna to mu odpowiedziałam , że on też do najmądrzejszych nie należy 😂

Ja dzisiaj tez jechałam z zamiarem zbadania poziomu TSH , nawet tabletki rano nie wzięłam . I co ? Zapomniałam 😂
Zrobiłam tylko bete i proga

w takich sytuacjach podaje się numer do MF i odsyła delikwenta :D co Wy winne, że to wszystko takie głupie

reklama
Do góry