Lauritaa
Moderator
Bomb nie, ale bombelka już tak
No o to chodziło, ze mozemy mieć bomby jak miało by to dac bombelka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bomb nie, ale bombelka już tak
Ja jeszcze jedną nogą jestem tu proszę o pozwolenie do czwartku a potem będzie stalkingMówią, że w ciaży cera się poprawia
Mówią, że w ciaży cera się poprawia
Mi tam nigdy ciężarówki nie przeszkadzały na wątkach kreskowych. A to, że żal dupe ściska to inna sprawaJa jeszcze jedną nogą jestem tu proszę o pozwolenie do czwartku a potem będzie stalking
Ja jeszcze jedną nogą jestem tu proszę o pozwolenie do czwartku a potem będzie stalking
A to na dziewczynkę jest przesad, że wyciąga urodę z mamyA to akurat nie prawda u mnie akurat, w ciąży z córka z idealnej pogorszyła mi się
A to na dziewczynkę jest przesad, że wyciąga urodę z mamy
Ja to się już na listopadówki nie złapieZostawaj, ale grzej tam miejsce tez!
Miałam, zeszłyNo tak też myślałam o tym dobrze, ze plam nie miałam bo to tez niby częste