reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

No strasznie to przeżyłam. Jeszcze słyszę, że tyle leków niektórzy z noch przepisują zapobiegawczo, a tu nic a nic...
Tak zrobię, umówiłam się juz do innej pod koniec marca.
Grunt to się nie poddawać💪🙈.

A i tak czy siak zaczniemy starania od maja, taką mam nadzieję, choćby mnie... szlak miał trafić.
ja przez ostatnie miesiące na tyłu bucy trafiłam że eh... Czasem wizyta trafiała 3min z rozebraniem się - to był hit bo jeszcze pół h czekałam bo się spóźnił a i rozmawialiśmy w drzwiach przy pacjentach bo normalnie mi drzwi otworzyl nawet nie zdążyłam zadać po tych 3min żadnego pytania... nie przejmować się to była jego opinia lekarska po poronieniu.. Innym razem inny doktor utknął w korku, 2h czekania na wizyte 5min a po wyjściu znów czekanie na opis z 30minut🤷‍♀️ też nic się nie dowiedziałam, usłyszałam: wszystko będzie w opisie a z niego i tak nie rozumiałam nic 🤦‍♀️

reklama
No strasznie to przeżyłam. Jeszcze słyszę, że tyle leków niektórzy z noch przepisują zapobiegawczo, a tu nic a nic...
Tak zrobię, umówiłam się juz do innej pod koniec marca.
Grunt to się nie poddawać💪🙈.

A i tak czy siak zaczniemy starania od maja, taką mam nadzieję, choćby mnie... szlak miał trafić.
aleeee trafiłam też na wspaniałych lekarzy, dzięki jednemu mam nawet w pracy refundację na wizyty, więc nie załamuj się są jeszcze na tym świecie serio i super ludzie na odpowiednim miejscu

ja przez ostatnie miesiące na tyłu bucy trafiłam że eh... Czasem wizyta trafiała 3min z rozebraniem się - to był hit bo jeszcze pół h czekałam bo się spóźnił a i rozmawialiśmy w drzwiach przy pacjentach bo normalnie mi drzwi otworzyl nawet nie zdążyłam zadać po tych 3min żadnego pytania... nie przejmować się to była jego opinia lekarska po poronieniu.. Innym razem inny doktor utknął w korku, 2h czekania na wizyte 5min a po wyjściu znów czekanie na opis z 30minut🤷‍♀️ też nic się nie dowiedziałam, usłyszałam: wszystko będzie w opisie a z niego i tak nie rozumiałam nic 🤦‍♀️
Wkurzają mnie takie złamasy😤

reklama
Do góry