Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaaaaaa!!!!Dziewczyny,
Poryczalam się ze szczęścia, odszczekuje wszystkie wpisy o złych przeczuciach. Łzy mi ciagle do oczu napływają
Oj tak, ja sporo dziewczyn pamietam które zniknęły, ciekawe co tam u nich.. mam nadzieje, ze wszystkie juz chodzą w drugiej ciąży
Dziewczyny,
Poryczalam się ze szczęścia, odszczekuje wszystkie wpisy o złych przeczuciach. Łzy mi ciagle do oczu napływają
tak niestety może byćA mi się wydaje ze to nie cionsz , tylko po prostu mam felerne kreski bo każda taka sama jest ani nie ciemnieje ani nie jaśnieje
omg!! ale piękny widok z rana! Gratulacje zaczaruj marzecDziewczyny,
aaaaaaaa!!!!Dziewczyny,
aaaaaaaa!!!!
A NIE MÓWIŁAM?!