Hej jestem tu nowa właśnie zaczęłam 12tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wogole nie mam powiadomin z tej grupy niewiem czemu.. bardzo mi przykro dużo przytulasow I trzymam kciuki żeby się udało następnym razem trzymaj sięNie mam dobrych wieści, akcja serca się zatrzymała, zarodek zatrzymał się na 4mm. Jadę właśnie do szpitala, pewnie spędzę tam noc, dziś podadzą tabletki, jutro kontrolne usg i zobaczymy czy zabieg będzie potrzebny.
Dziękuje Wam za całe wsparcie
Mocno trzymam kciuki za Was, za pozytywne rozwiązanie i mam nadzieje, że niedługo i mi będzie dane
Będę tu do Was zaglądać
Ogromnie współczuję. :-(Nie mam dobrych wieści, akcja serca się zatrzymała, zarodek zatrzymał się na 4mm. Jadę właśnie do szpitala, pewnie spędzę tam noc, dziś podadzą tabletki, jutro kontrolne usg i zobaczymy czy zabieg będzie potrzebny.
Dziękuje Wam za całe wsparcie
Mocno trzymam kciuki za Was, za pozytywne rozwiązanie i mam nadzieje, że niedługo i mi będzie dane
Będę tu do Was zaglądać
A skąd ktoś ma wiedzieć od czego? Masz wątpliwości czy się boisz to jedź do lekarza/na sor niech Cię zbada. Przyczyn może być wieleDziewczyny Pomocy !!!
Jestem w 7/8 tyg ciazy.
Dziś od samego rana zaczęłam plamić. Od czego to może być? Jestem przerażona. Pomocy. Zobacz załącznik 1561038
DziękujęA skąd ktoś ma wiedzieć od czego? Masz wątpliwości czy się boisz to jedź do lekarza/na sor niech Cię zbada. Przyczyn może być wiele