Mamachlopcow
Fanka BB :)
Wyszła mi glukoza 92
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja termin na 25.03O jaa, mamy dokładnie te same terminy, dzisiaj jestem 7+5, prenatalne na 13/09.. termin na 23/03
A ile czasu go miałaś i jak mąż wyjął? Jeżeli mniej niż kilkanaście godzin a przy wyjmowaniu nie uszkodziliscie odwłoka to raczej nie ma szans. Bolerioza jest w dupce, nie w pysku, dlatego najważniejsze jest wyjęcie kleszcza tak by nie uszkodzić dupki (można urwać przy głowie i potem na spokojnie ją wydłubać igłą).Już zalałam skurczybyka wrzątkiem
To samo miałamnie wiem co z tymi bólami, ja ostatnio jak kichnęłam to dostałam takiego skurczu podbrzusza jakby mi się coś tam odkleiło
Ginekolog mi to zalecił, chyba wie co robi. Na ulotce też jest napisane żeby nie stosować w ciaży. Mam brać po 3x1 dziennie przez 5 dni.Mozna furagine w ciazy? Pamietam jak panikowalam w 1 ciazy bo bralam wlasnie furahine a po kilku dniach zrobilam test. Wtedy sie naczytalam ze zabroniona. Moze przez tyle lat cos sie zmienilo
Hmmm,to chyba już na krawędzi. Pewnie wyślą cie szybciej na krzywa.Wyszła mi glukoza 92
Ja mam 98 i mnie na krzywą wysłał już , jakieś ogólnie glukozy są już gotowe o smaku coli , pomarańczy itp ktoś kupował taką??Wyszła mi glukoza 92
Uff to mnie uspokoiłas. Od rana zmieniałam pościel, robiłam pranie więc może to przez toja wczoraj tak mialam jak chcialam wstac z lozka, taki bol w jednym miejscu ze nie moglam sie ruszyc, ale chyba wczoraj przesadzilam bo najpierw prasowalam kilka godz a pozniej pieklam z 2 godz ciastka z synem bo mu obiecalam
Ja piłam cytrynowąJa mam 98 i mnie na krzywą wysłał już , jakieś ogólnie glukozy są już gotowe o smaku coli , pomarańczy itp ktoś kupował taką??