reklama
victoria33
Fanka BB :)
Dokładnie, ja bardzo cieszę się, że w poprzedniej ciąży byłam na wizycie wcześniej niż 8 tydzień, przynajmniej wiem, że dzidziuś żył i widziałam jego bijące serduszko I dodatkowo wiedziałam, że przy kolejnej ciąży po pozytywnym teście od razu muszę przyjmować leki.Też w sumie wiele z nas ma na swoim koncie już nieprzyjemne doświadczenia i wiele z nas od pozytywnego testu jest ja lekach, dlatego musimy się tak szybko umawiać na wizyty
mamimarcowa24
Początkująca w BB
A propo l4, ja pracuje z chemia co nie jest wskazane w ciazy. Już pomijma ze się poprostu aktualnie źle czuje, ale charakterystyka mojej pracy zmusza mnie do tego żeby od razu iść na l4. Także nie ma co oceniać z góry, każdego sytuacja jest inna
Mamachlopcow
dokładnie ja całe dnie chodzę jak upiór wymiotuje i leżę na zmianę , nie widzę siebie w jakiejkolwiek pracy aktualnieA propo l4, ja pracuje z chemia co nie jest wskazane w ciazy. Już pomijma ze się poprostu aktualnie źle czuje, ale charakterystyka mojej pracy zmusza mnie do tego żeby od razu iść na l4. Także nie ma co oceniać z góry, każdego sytuacja jest inna
PepkaS
U mnie senność i mdłości (bez wymiotów na razie) są najgorsze wstaje rano, jem i już jestem zmęczona i idę z powrotem spaćdokładnie ja całe dnie chodzę jak upiór wymiotuje i leżę na zmianę , nie widzę siebie w jakiejkolwiek pracy aktualnie
AnielkoweLove
Gratulacje udanych wizyt dziewczyny
Ja nie mam narazie przeczuć co do płci, ale znając życie będzie dziewczynka jedna już jest na pokładzie xD mąż się modli o chłopca ale pewnie będzie na odwrót najważniejsze, żeby było zdrowe. Choć mie przeczę, że tym razem też bym chciała chłopczyka
Ja nie mam narazie przeczuć co do płci, ale znając życie będzie dziewczynka jedna już jest na pokładzie xD mąż się modli o chłopca ale pewnie będzie na odwrót najważniejsze, żeby było zdrowe. Choć mie przeczę, że tym razem też bym chciała chłopczyka
Ostatnia edycja:
AnielkoweLove
Lekarz może przepisać leki na zatrzymanie laktacji ale też wyczytałam kiedyś, że można łatwo wygasić laktacje poprzez minimalne odciąganie laktatorem tylko do uczucia ulgi, wtedy coraz mniej pokarmu jest produkowane. Nie sprawdzałam w praktycePytanie dot. karmienia- tylko prośba bez hejtów
Czy któraś z Was świadomie zdecydowała się na karmienie mm? Sporo godzin upłynęło nad moimi rozterkami, ale wiem, że psychicznie nie dźwignę (ogromny problem sensoryczny w tym rejonie- po prostu ból od zawsze). Czy po porodzie dostaje się leki na zatrzymanie laktacji?
I tak, wiem, że mleko mamy jest o niebo zdrowsze Sama jestem dzieckiem od urodzenia na mm (brak pokarmu) i mam wszystkie kończyny, słuszny wzrost i w dodatku sprawny mózg, wiec zaryzykuje brakiem depresji
AnielkoweLove
Trzymamy bardzo mocno kciuki! Musi być dobrzeJa też mam nadzieje, że pod koniec tygodnia „oficjalnie” do Was dołączę chociaż może jutro już coś będzie bardziej wiadomo jak zarodek i kształt pęcherzyka.
Więc trzymajcie kciuki!
reklama
Migdałkowa
Ja robię Harmony w 10+2 i Pappa mam w 11+0 (i krew i USG). Na Harmony będę czekać najpewniej 8 dni roboczych, więc najpewniej oba wyniki będę mieć jednocześnie lub nawet Harmony chwilę przez Pappaa Ty je robisz po teście podwójnym czy przed? Zastanaiam się czy robić ten drogi test