Bardzo mi przykroŻegnam się z Wami ciąża zatrzymana na 7tc i 1 dzień . Jutro rano szpital i zabieg. Trzymajcie się rosnijscie zdrowo
reklama
Marcia 1983
Fanka BB :)
Ja mam podobnieDziewczyny a czy to jest normalne, że w nocy co godzinę muszę lecieć siusiu mam wrażenie, że jak nie pójdę to się zleje w wyro w ogóle nie mogę spać w nocy. Co chwilę tylko mam wrażenie, że robię spacery do łazienki. Dziś wstałam jakieś 7 razy tak będzie do końca ciąży ? Chciałabym w końcu całą noc przespać. A jak już zasnę to tak płytko śpię, że mnie wszytko wybudzi... I znowu godziny walki żeby zasnąć.
orzechowooka
Wydaje mi sie, że zgodnie z kodeksem pracy, będąc w ciąży nie możesz pracować na nocki - nie znam sie na prawie, ale sprawdź sobie to.Też mam czarne myśli co do mojej jutrzejszej wizyty. Mam jakieś przeczucia,że też się będę musiała żegnać... Jeszcze dziś mam nocke, wracam z pracy i idę na wizytę
Bardzo mi przykro trzymajcie sięPrzechodziłam to w lutym i teraz znowu mieliśmy taką wielką nadzieję chce mi się krzyczeć i wyć ale w domu czekają dzieci
orzechowooka
Znalazłam w necie - "Przepis art. 178 § 1 zd. 1 k.p. zabrania także zatrudniania ciężarnej w porze nocnej. Przepis ten ma charakter bezwzględnie obowiązujący, co oznacza, że musi być przestrzegany, nawet jeżeli pracownica wyrazi zgodę na pracę w tych godzinach."
XnetiX
Hmm, na pewno 17.03? Bo ja też mam taki termin i według mojej aplikacji zarodek ma teraz ok. 9mm, a wg. innej od 7 do 13mm w 7 tygodniu.Dzidzia ma 2,9 mm czyli młodsza termin wyszedł na 17.03
ladydaise
Mam to samo z piciem...już nie wiem co robić żeby pić...To ja wstaje tylko raz czasem a ogóle, ale mam w ciągu dnia tak, że co chwilę chodzę sikać. Gorzej, że odrzuciło mnie od picia w ogóle nie chce mi się pić, ani kawy, herbaty, wody, soków - pije na siłę...
Migdałkowa
No właśnie też się zdziwiłam, bo u mnie najpewniej też wychodzi 17.03, a zarodek 6 dni temu miał już 6,6mmHmm, na pewno 17.03? Bo ja też mam taki termin i według mojej aplikacji zarodek ma teraz ok. 9mm, a wg. innej od 7 do 13mm w 7 tygodniu.
reklama
Paulina933
U mnie to samo , też kierowca i wole sama na prenatalne tylko pójdzie ze mną żeby przykro mu nie było że nie przeżył tegoNajpierw to bym jakiegoś męża musiała znaleźć
Chodzę sama, bo partner kierowca ciężarówki i widujemy się tylko w weekendy ale ja tam wole sama, jego gadanie "wszystko będzie dobrze" tylko mnie denerwuje